Za ljudi z vizijo.

Premium vrtne hiške Black Edition

Sinergija estetike in funkcionalnosti

Sprehod skozi CUBIE Black Edition

LINIJA BLACK EDITION, JE BENTLEY VRTNIH HIŠK

Nivo stresa: 1/10
Vsakodnevne skrbi: 2/10
Distrakcije: 1/10
Hrup: 2/10
Čas, ki ga namenite izključno sebi: 10/10

To občutite, ko stopite v vrtno hiško Black Edition. Tu je vaše varno zavetje. Tu je tišina. To je prostor, namenjen izključno vam!
V hišici Black Edition ni prostora za mobilni telefon. Vstop je dovoljen z dobro knjigo, priročnikom za meditacijo ali vašo najljubšo glasbo. Včasih zadostuje tudi le prazen list papirja in svinčnik... Tu je dovoljeno sanjati. K sebi spustite ljudi, ki vam v življenju pomenijo največ.

Les, ravne linije, temne barve, precizna izdelava, detajli... Hišica Black Edition je posebna že na prvi pogled. Vsaka odločitev, ki smo jo sprejeli pri zasnovi, služi enemu samemu namenu: narediti vaš dom in vrt popoln. Brez kompromisov. Butična proizvodnja nam omogoča, da vsako hišico izdelamo po meri naročnika in se pogovorimo o vsakem detajlu. Le tako lahko naredimo hišico, ki bo v celoti izpolnila vaša pričakovanja. Zavedamo se, da izdelava vrhunskega izdelka potrebuje svoj čas. Mi imamo dovolj časa, da vam prisluhnemo.
Torej, je vaša želja resnično dovolj močna?

Vse vrtne hiške si lahko ogledate na povezavi.

Brezplačni produktni katalog

Urejate okolico hiše? Za vas imamo BREZPLAČNI PRODUKTNI KATALOG s super idejami, ki bodo vaš vrt popeljale na višjo raven.