Mi smo mizarstvo Hrovat

Mi smo mizarstvo Hrovat

RADI SODELUJEMO

Zavedamo se, da je dobro sodelovanje, ključ do učinkovitega, kvalitetnega in odgovornega dela.

PRISEGAMO NA KAKOVOST

Stremimo k nenehnemu izboljševanju kakovosti svojih izdelkov in storitev, saj se zavedamo, da si kakovost zapomnimo še dolgo za tem, ko je cena že pozabljena.

SMO ODGOVORNI

56-letna tradicija veleva, da odgovorno ravnamo do ljudi in okolja, zato so vsi naši produkti že tradicionalno narejeni iz naravnih materialov.

SMO UČINKOVITI

Delo vedno opravimo po najboljših močeh in po najbolj učinkoviti poti, tako za sebe, kot tudi za stranke.

RAZVIJAMO INOVATIVNE PRODUKTE

Inovativni produkti so plod našega skupnega sodelovanja, saj skupaj z vami iščemo najboljše rešitve, da vam omogočimo udobje v vseh letnih časih.

RADI SE UČIMO

Skoraj ni dneva, ko v roko ne bi prijeli knjige, obiskali seminarja ali delili pridobljenega znanja na socialnih omrežjih.

OD KJE "SMO SE VZELI"?

Naša zgodba se je začela davnega leta 1964... Vas zanima, kakšni so bili začetki in kako se je podjetje razvijalo v preteklosti?

Preberite več...

ČEZ 5 LET BI RADI BILI...

Ko pomislim, koliko sprememb smo v podjetju doživeli v preteklih petih letih, si skoraj ne upam napovedati, kako bo podjetje izgledalo v bodoče. :) Preživeli smo gradbeno krizo, ki je prizadela več kot 2/3 lesnoobdelovalnih podjetij in se iz nje vrnili še močnejši. V teh časih smo izkusili naše šibkosti. Prisiljeni smo bili spoznati, da nič ne traja večno in da "stvari", ki so bila vsa ta leta samoumevne, lahko čez noč izginejo.
V takšni situaciji človek spozna, kako zelo je pomembno skrbeti za prihodnost. Novi dizajni, novi izdelki, skrb za stranke... spomnim se, koliko nadur je bilo potrebnih, da v najtežjih časih zgradiš najširši prodajni program lesene zunanje opreme. Pa nam je uspelo? Ta proces se v resnici nikoli ne konča. Trendi se spreminjajo, nastajajo pa nove in nove potrebe. Trdo delo in jasna vizija, sta razlog, da že osmo leto zapored povečujemo prihodke.

Jaka Hrovat

"KLJUČ DO SREČE SO SANJE... KLJUČ DO USPEHA JE URESNIČEVANJE SANJ."

VAŠE SANJE URESNIČUJEMO:

Sašo Stošič

projektni vodja

Rok Planinšek

projektni vodja

Nik Zornada

projektni vodja

Blaž Jemec

projektni vodja/referent za nemško govoreče trge

Domen Pokorn

marketing

Tatjana Strmšek

računovodstvo

Marko Hrovat

soustanovitelj/avtor najbolj norih idej :)

Jaka Hrovat

direktor/pospeševalec