Mi smo mizarstvo Hrovat

Mi smo mizarstvo Hrovat

RADI SODELUJEMO

Zavedamo se, da je dobro sodelovanje, ključ do učinkovitega, kvalitetnega in odgovornega dela.

PRISEGAMO NA KAKOVOST

Stremimo k nenehnemu izboljševanju kakovosti svojih izdelkov in storitev, saj se zavedamo, da si kakovost zapomnimo še dolgo za tem, ko je cena že pozabljena.

SMO ODGOVORNI

56-letna tradicija veleva, da odgovorno ravnamo do ljudi in okolja, zato so vsi naši produkti že tradicionalno narejeni iz naravnih materialov.

SMO UČINKOVITI

Delo vedno opravimo po najboljših močeh in po najbolj učinkoviti poti, tako za sebe, kot tudi za stranke.

RAZVIJAMO INOVATIVNE PRODUKTE

Inovativni produkti so plod našega skupnega sodelovanja, saj skupaj z vami iščemo najboljše rešitve, da vam omogočimo udobje v vseh letnih časih.

RADI SE UČIMO

Skoraj ni dneva, ko v roko ne bi prijeli knjige, obiskali seminarja ali delili pridobljenega znanja na socialnih omrežjih.

OD KJE "SMO SE VZELI"?

Naša zgodba se je začela davnega leta 1964... Vas zanima, kakšni so bili začetki in kako se je podjetje razvijalo v preteklosti?

ČEZ 5 LET BI RADI BILI...

VIZIJA

Postati sinonim za najbolj dovršeno in udobno hišico na svetu, tako za ljudi, kot za okolico.

POSLANSTVO

Z inovativnimi produkti narejenimi iz naravnih materialov, poskrbimo za vaše kvalitetno bivanje v sožitju z naravo.

Vsakič ko pomislim, koliko sprememb smo v podjetju doživeli v preteklih letih sem navdušen in hkrati hvaležen, da sem stopil na pot podjetništva in tu spoznal krasne ljudi.  :)

Odkar sem kot tretja generacija let 2012 prišel v podjetje, se je zgodilo veliko. Preživeli smo gradbeno krizo, razvijali nove izdelke, kreirali močno in ambiciozno ekipo, ki si želi napredka. V teh časih smo izkusili tudi naše šibkosti. Prisiljeni smo bili spoznati, da nič ne traja večno in da "stvari", ki so bila vsa ta leta samoumevne, lahko čez noč izginejo.

V takšni situaciji človek spozna, kako zelo je pomembno skrbeti za prihodnost. Novi dizajni, novi izdelki, skrb za zaposlene in za stranke... spomnim se, koliko ur in truda smo vsak dan vlagali v naše sanje. Danes smo ponosni na to, da postajamo sinonim za najbolj dovršeno hišico. Pa nam je to že uspelo? Ta proces se v resnici nikoli ne konča. Trendi se spreminjajo, nastajajo pa nove in nove potrebe. In mi gremo z njimi. Dobra ekipa in jasna vizija, sta razlog, da že deseto leto zapored povečujemo prihodke in s pogumom vstopamo v še lepši jutri.

Jaka Hrovat

"KLJUČ DO SREČE SO SANJE... KLJUČ DO USPEHA JE URESNIČEVANJE SANJ."

VAŠE SANJE URESNIČUJEMO:

Goran Skube

Projektni vodja

Marko Hrovat

soustanovitelj/avtor najbolj norih idej :)

Rok Planinšek

projektni vodja

Domen Pokorn

marketing

Tatjana Strmšek

računovodstvo

Jaka Hrovat

direktor/pospeševalec