12

Povezujejo nas prave vrednote. Skupaj sledimo velikim ciljem.

Delovna mesta, ki so trenutno na voljo:

Zakaj podjetje Hrovat?

Med seboj sodelujemo

Želimo si dobrih odnosov. Verjamemo, da je dobra in odkrita komunikacija osnova za medsebojno zaupanje in dolgoročno sodelovanje. Verjamemo tudi, da lahko kot ekipa delujemo le, če držimo skupaj. Med seboj si pomagamo in znamo prisluhniti, kadar je to potrebno. Zavedamo se, da samo z dobrim sodelovanjem delo opravimo učinkovito, kvalitetno in odgovorno.

Svet spreminjamo na bolje

Z inovativnimi produkti narejenimi iz naravnih materialov dvigujemo kvaliteto bivanja. In na to smo ponosni. Veselimo se rasti in veselimo se sprememb, saj vemo, da nam to omogoča svetlo prihodnost. Čutimo se odgovorne, da naravi vrnemo tisto, kar ji vzamemo. Zato posadimo toliko dreves, kot jih posekamo, hkrati pa z zasaditvijo dreves kompenziramo CO2, ki ga spustimo v zrak.

Nenehno se razvijamo

...in želimo, da je dobro delo vedno opaženo. Veselimo se vsake izboljšave in vemo, da je ta plod skupnega znanja in truda. Vsak izdelek, ki zapusti našo delavnico ima v sebi našo dušo. Je rezultat naše kreativnosti, kakovosti in naše vizije. Prav je, da smo drzni in prav je, da to pokažemo svetu.

Dodajamo vrednost

Vsako stvar dobro premislimo in s tem poskrbimo, da smo iz dneva v dan bolj učinkoviti. Visoka organiziranost je naš glavni adut, saj verjamemo, da se v takšnem okolju zaposleni počutimo dobro. To nam omogoča tudi, da imamo primeren delovni čas in da lahko samostojno izbiramo termin dopusta.

  • uspešnih poslovnih let

  • +

    izdelanih Cubie hišk

  • št.

    v modularni gradnji iz naravnih materialov

  • srčnih in strokovnih sodelavcev

  • Bureau Veritas

CO2 nevtralni obrtnik