CUBIE Bivalne Enote Black Edition

Iščete lasten, nadstandarden prostor za delo, sprostitev ali rekreacijo v udobju vašega vrta? Cubie Bivalna Enota Black Edition je odgovor.

Sprehod skozi CUBIE Black Edition

Odkrijte čudoviti svet ekskluzivnih bivalnih enot CUBIE.

Našo ponudbo odlikuje povsem nova, sveže predstavljena  linija Black Edition, ki je zasnovana kot popolno dopolnilo vsakega doma ali vrta.

Bivalne enote Cubie so več kot le dodatek k vaši nepremičnini - to je prostor, v katerem boste živeli in ustvarjali spomine. To je vaš osebni kotiček, kjer lahko pobegnete od sveta in se sprostite.

Odkrijte vrtne sobe, ki so kot nalašč za mirne popoldneve ob branju knjige ali za nekoliko bolj družabne večere s prijatelji.

Za tiste, ki želijo združiti delo in sprostitev, ponujamo vrtne pisarne, kjer lahko v miru opravljate svoje delo, obdani z naravo.

Nekaj posebnega so naše vrtne savne, ki vam omogočajo, da si privoščite razkošje wellnessa kar v svojem vrtu. Te bivalne enote so kot nalašč za sprostitev po napornem dnevu ali za uživanje v topli savni na hladnih zimskih večerih.

Če iščete način, kako se rekreirati brez zapuščanja doma, so naši vrtni fitnesi kot nalašč za vas. Predstavljajte si, kako se prebudite in začnete dan z jutranjo vadbo, obdani z lepoto svojega vrta.

Bivalne enote so izdelane s poudarkom na kakovosti in stilu ter so prilagojene vašemu življenjskemu slogu. Black Edition pa je pravi izraz vaše osebnosti in življenjskega sloga.

Linija Black Edition je zasnovana z mislijo na vas - odkrijte razkošje, udobje in eleganco, ki jih nudijo naše bivalne enote. Doživite čar občutka, ko se narava in vaš dom združita v popolno harmonijo.

Brezplačni produktni katalog

Urejate okolico hiše? Za vas imamo BREZPLAČNI PRODUKTNI KATALOG s super idejami, ki bodo vaš vrt popeljale na višjo raven.