VRTNE HIŠKE Z NADSTREŠKOM

Varno zavetje za avto ali kosilnico

SESTAVI SI HIŠKO

Vrtne hiške z nadstreškom so med najbolj priljubljenimi dizajni v repertoarju. In ni težko videti, zakaj, saj nadstrešek ponuja nešteto možnosti uporabe. 

Razdelili smo jih v tri osnovne tipe, pri katerih smo izhajali iz strank, ki so se odločili za ta tip vrtne hiške.

NADSTREŠEK NAMENJEN ZA SHRANJEVANJE

Vrtne hiške z nadstreškom, ki so namenjene za shranjevanje so praviloma zmes klasične hiške CUBIE, pri kateri je en del odprt (glej primer LEOBEN).

Odprti del služi kot dodatna streha za hitro shranjevanje vrtnega orodja ali kosilnice. Nekateri pa v ta del postavijo tudi smetnjake in jih tako zavarujejo pred vremenskimi vplivi.

NADSTREŠEK NAMENJEN ZA DRUŽENJE

Kot lahko sklepamo iz imena, gre za nadstrešek, ki je namenjen za vrtna druženja ob dobri hrani in izbrani družbi. Pod nadstrešek lahko postavimo vrtne garniture ali jedilno mizo, služi pa tudi kot varno zavetje pred poletnimi plohami ali vročim soncem (glej primer LEVERKUSEN).    

NADSTREŠEK NAMENJEN ZA LETNO KUHINJO

Gre za nadgradnjo nadstreška za druženje. Podenj skrijemo celotno vrtno pohištvo in ga zavarujemo pred nevšečnostmi vremena. Poleg tega pa s tem poskrbimo, da vrtni dizajn sledi enotni rdeči niti in ima celostni videz. (Glej primer MARS)

S pomočjo konfiguratorja si svojo sanjsko vrtno hiško lahko sestavite sami. Vzelo vam bo le nekaj klikov in 3 minutke časa. Vse, kar morate storiti je, da kliknete TUKAJ oz. na spodnji gumb.

NAJLEPŠE VRTNE HIŠKE Z NADSTREŠKOM

vrtna lopa z nadstreskom
Vrtna uta od blizu
Vrtna uta Miami
Vrtna uta Toronto z vrta
vrtna uta st.peterbourgh
Vrtna uta Ontario od blizu
Vrtna lopa Modena s travnikom
Vrtna uta Piran spredaj
Vrtna uta Solun sprednja stran
Vrtna uta Pula z desne 2
Vrtna uta Monza z desne
Vrtna uta Varsava z leve
Uta-Liverpool-levo
Lopa-s-ploevinasto-fasado1
Uta-St.-Veit8
Vrtna-uta-Napoli-6
Vrtna-uta-Sienna1
Vrtna-lopa-Beljak-1
Vrtna-uta-Benetke-6
Lopa-Manchester-1
Vrtna-uta-Wolfsburg1
Vrtna-lopa-Oslo-3
VrtnalopaAmsterdamTrzin1

Prednosti Cubie hišic

Mi smo prava izbira za vaš projekt.

individualna zasnova v sodelovanju z izkušenimi arhitekti

kombinacija lesa 1. kategorije in kovinske konstrukcije

ne potrebuje vzdrževanja

hišico dostavimo izdelano v celoti

dostavo na lokaciji opravimo v 60 minutah

Zavrti me levo ali desno
VAS ZANIMA VEČ? 

Poglejte si spodnje videe, kjer smo odgovorili na nekaj najbolj pogostih vprašanj.

Kako poskrbimo, da je Cubie hiška z nadstreškom resnično kvalitetno izdelana?

Cubie hiška se predstavi od blizu

Kako dostavimo Cubie hiško?

YOUTUBE KANAL S TEDENSKO NOVIMI VSEBINAMI

Pogosta vprašanja

Kaj so vrtne hiške po naročilu?

Vrtne hiške delimo v dve glavni kategoriji. Lesene vrtne lope po naročilu in vrtne hiše tipskih oblik.

Večino naročnikov se odloči za prvo kategorijo, saj s tem dobijo možnost soustvarjanja. Prav tako želimo vsakomur omogočiti, da si zares oblikuje vrtno lopo po svojih željah in potrebah, mi pa to v čim večji meri spravimo v resničnost.

Seveda se moramo držati osnov, kot so kovinska konstrukcija, vrsta strehe, tipi fasade, maksimalne dimenzije ipd. S tem vrtna hiška obdrži prepoznavni CUBIE stil.

Kaj so tipske vrtne hiške?

Lesene tipske vrtne ute predstavljajo načrte projektov, ki smo jih že izdelali in morda ste ravno vi tisti, ki iščete točno takšno hišico za vaš vrt. Tipske lesene ute nimajo možnosti prilagoditve, so pa zaradi hitrejše izdelave kljub enaki kakovosti, 10% cenejše od tistih, ki jih izdelamo po meri.

Torej, če iščete točno takšno vrtno uto, ste na pravem mestu.

Razlike med vrtnimi utami, hiškami in lopami

Pogosto dobimo vprašanje, kaj so razlike med vrtnimi utami, hiškami in utami.

V praksi razlike pravzaprav ni. Gre le za različno pojmovanje iste lesene vrtne hiške. Razlike pa nastanejo pri pričakovanjih naročnikov.

Namreč pri vrtnih hiškah so pričakovanja višja, saj si predstavljamo hiško z letno kuhinjo ali savno, medtem ko so vrtne ute in lope namenjene predvsem za shranjevanje vrtnega orodja.

Izbira materiala za vrtne hiške

Stremimo k izbiri le najbolj kakovostnih materialov na trgu. Zato, je naše prva izbira vedno sibirski macesen AA kvalitete.

Gre za izredno obstojen les, ki zaradi rasti v težkih pogojih vrtni hiški zagotavlja obstojnost in dolgo življenjsko dobo.

Poleg sibirskega macesna, lahko naše lesene hiške oblečete še v omet, eternit ali pločevino. S tem pokrijemo širok spekter potreb naročnikov kot tudi moderne arhitekture.

Proces izdelave vrtne hiške

Vrtna hiška Cubie je v celoti izdelana v lastni proizvodnji. Gradnja lesene hiške poteka skozi 4 faze, kjer se sproti preverjajo vsi detajli in skrbi, da mora vse biti na svojem mestu.

Prav tako smo v letu 2021 izpeljali digitalno transformacijo proizvodnje in poskrbeli, da imajo naši mizarski mojstri na voljo sodobno opremo ter še večji nadzor nad kvaliteto končnega produkta. S tem poskrbimo, da so naše lesene kreacije na najvišjem možnem nivoju.

Po predhodnem dogovoru omogočamo, da si izdelavo pridete ogledati in se s tem na lastne oči prepričate, da je vrtna hiška v varnih in spodobnih rokah.

Cena za vrtne hiške Cubie

Ker je vsak projekt svojevrsten na naši strani, ne boste našli cen posamezne vrtne hiške. Izjema so le tipske lesene hiške, saj so to že postavljeni projekti in lahko podamo točne izračune.

A vsak lahko ceno za svojo vrtno uto pridobi z nekaj kliki ter 3 minutami časa.

Namreč v digitalno transformacijo je bila vključena tudi izdelava konfiguratorja, s katerim si lahko hitro in enostavno zgradite vrtno hiško, ki bo prilagojena tako za vas, kot tudi za vaš vrt.

Po izpolnitvi pa v roku 5 minut na e-mail dobite ponudbo s ceno in vsemi podrobnostimi.