Ko vaš vrt postane sanjski.

Vrtne ute, vrtna lopa in vrtne hiške

Ali vabilo za piknik še velja?

Moderne vrtne hišice
Vrtne ute, vrtna lopa in vrtne hiške

So vaša kolesa še vedno za hišo?

Unikatne vrtne hišice vrhunske kakovosti
Vrtne ute, vrtna lopa in vrtne hiške

Že imate parkirišče za kosilnico?

Promo video

Sibirski macesen

Trajnejša alternativa vrtne hiške iz masivnega lesa, ki ne potrebuje zaščite.

Sibirski macesen, ki velja za trajnejšo alternativo iz masivnega lesa, ne potrebuje dodatne zaščite z barvanjem, saj je že sam po sebi dovolj obstojen, da preživi generacijo. Ker se zavedamo, da mora biti vrtna lopa trajna, uporabljamo izključno 1. kvaliteto sibirskega macesna, s certificiranim poreklom Sibirija. Ste vedeli, da večina sibirskega macesna na trgu sploh ne prihaja iz Sibirije? Kliknite TUKAJ, če želite izvedeti zakaj in pa, kako je poreklo povezano z življenjsko dobo izdelka. Površine vrtne hiške, ki so pogosto v stiku z vodo, sčasoma posivijo. Postopek sivenja praviloma traja nekaj let. Na mestih, ki so vodi bolj izpostavljeni, začne les siveti prej, na ostalih mestih kasneje. Sčasoma se na vseh površinah siv odtenek izenači in se barva več ne spreminja. Les s sivenjem ustvari naravno plast zaščite. Na mestih, kjer je stik z vodo minimalen ali pa ga sploh ni, lahko sivenje v celoti preprečite, če površino redno oljite. Mi vam priporočamo, da lesu pustite naraven videz. S tem se izognete stroškom vzdrževanja in v prihodnje nimate nobenih skrbi.

Impregnirana smreka

Ugodna cena z neizperljivo impregnacijo, ki ne potrebuje vzdrževanja.

Smrekov les velja za material, ki ga uporablja večina ponudnikov na trgu. Glavni razlog je ugodna cena in masovna dostopnost materiala na trgu. Pa je dovolj dober za izdelavo kvalitetne vrtne hiške? Izkušnje so pokazale, da vrtna uta iz nezaščitenega smrekovega lesa v povprečju prične trohneti nekje v roku 5 let, zato je dodatna zaščita vsekakor dobrodošla. Trg je poplavljen z najrazličnejšimi zaščitnimi premazi, proizvajalci pa obljubljajo veliko. Katera zaščita je najprimernejša, se pokaže šele po nekaj letih. Izbiri primerne zaščite smo zato namenili veliko časa, spremljali smo obstoječe objekte, na prostem testirali različne zaščite, pa vendar smo uspeli najti optimalno rešitev. Odločili smo se, da les potopimo v impregnacijsko sredstvo, kjer ga pustimo 24ur. V tem času se zaščita v les fiksira in postane neizperljiva. Posledično tudi vrtna lopa iz smrekovega lesa ne potrebuje vzdrževanja. Les se obarva zelenkasto, sčasoma pa začne siveti.
Ker se poskušamo čim bolj približati vašim željam, izdelujemo vrtne lope in vrtne hišice izključno po naročilu. Vrtno hišico na lokaciji postavimo v 1 uri!
  Lastna proizvodnja: vrtna lopa je zaščitena na Uradu za intelektualno lastnino.
   Možnosti uporabe: vrtna lopa, vrtna uta, vrtna zunanja savna, vrtna soba, vrtna garaža za avto, vrtna garaža za motor, vrtni fitnes, vrtna soba, prodajni kiosk, javne sanitarij ...
    Nove okoliščine nas silijo k iskanju novih rešitev. Vsuje se plaz idej, ki jih je potrebno nekako spraviti v realnost. Rezultat je nova kolekcija večnamenskih modularnih vrtnih hišic z ravno streho, ki bo omogočila tipsko izdelavo in veliko prilagodljivost. Naš cilj je, da se z izbiro in ponudbo čim bolj približamo kupcem. Lahko rečemo, da vsaka vrtna lopa vsebuje nekaj umetniške žilice projektantov, ki se trudijo po najboljših močeh, da ustrežejo željam stranke. Hkrati pa ne pozabijo na dizajn, ki je ključnega pomena na urejenem vrtu. Na voljo bo izbira različnih dimenzij in materialov, z veliko opcijami dodatne notranje in zunanje opreme, po želji naših kupcev.

     Vrtne lope ali vrtne ute lahko izdelujemo po naročilu, zato je vsaka uta unikatni izdelek, skupna lastnost pa je izgled ravne strehe.
     Dimenzije, kritino, vrata, okna, material in vse ostalo prilagajamo glede na želje kupca.
     Za izdelavo vrtnih lop uporabljamo kvaliteten smrekov les, les sibirskega macesna, kompaktne plošče, ometno fasado ali pločevinasto fasado.
     Zaščita lesa: smrekov les običajno impregniramo s potapljanjem, medtem ko sibirskega macesna ni potrebno impregnirati - opcijsko ga lahko oljimo.
     Možnost izbire velikosti vrat ter možnosti odpiranja: običajna krilna ali drsna vrata.
     Kritina: običajno uporabljamo kritino iz profilirane pločevine, s toplotno izolacijo.
     Kompletna kleparska dela vključno z odtočnimi koriti so izvedena že pred dostavo na končno lokacijo.
     Vrtne ute iz programa Cubie, se dostavijo že v celoti izdelane, zato za pripravo podlage betonski temelj ni nujno potreben.

Brezplačni katalog Cubie hišic.

Bi radi izvedeli kako in zakaj so sploh nastale Cubie hišice? Prenesite katalog in Cubie hišice spoznajte še bolje.

Zavrti me levo ali desno

Prednosti Cubie hišic

Mi smo prava izbira za vaš projekt.

individualna zasnova v sodelovanju z izkušenimi arhitekti

kombinacija lesa 1. kategorije in kovinske konstrukcije

ne potrebuje vzdrževanja

hišico dostavimo izdelano v celoti

dostavo na lokaciji opravimo v 60 minutah

Vroča kad na našem vikendu je bila najboljša odločitev do zdaj. Z ženo si ob vikendih vedno rada privoščiva sproščanje, še posebno uživava ob jasnih večerih, ko opazujeva zvezdnato nebo. Hvala Hrovatom za idejo in seveda kvalitetno izvedbo.

Roman Lipnik
Kaj pravijo naši naročniki

Ko smo si zaželeli vrtno lopo poleg naše hiše, smo na spletu našli vaše mizarstvo. S končnim izdelkom ste pokazali, da smo se prav odločili.

Peter Kovač
Kaj pravijo naši naročniki

Sem izjemno zadovoljen z izdelavo brunarice Mizarstva Hrovat. Kvaliteta s prijaznostjo celotne ekipe. Prijatelji me vedno sprašujejo, kdo je naredil najino brunarico. In vedno z veseljem povem, da so jo naredili v Mizarstvu Hrovat.

Ivo Špendal
Kaj pravijo naši naročniki