Naslednji korak v vrtni estetiki

CUBIE PERGOLE

Ste pripravljeni na fuzijo estetike in doživetja?

Za vas ustvarjamo najbolj dovršene pergole. Naj bo pergola srce vašega doma.

CUBIE pergole se predstavijo!

PERSONALIZACIJA PERGOLE, KI JE NE NAJDETE NIKJER DRUGJE!

Kaj so CUBIE pergole?

Pergole so v naši ponudbi že več desetletij. Skozi ta desetletja smo jih razvijali in izpopolnjevali (v galeriji na koncu strani si lahko tudi ogledate vse najlepše projekte). In končno smo našli popolno rešitev...

To so modularne pergole CUBIE.

Za izdelavo CUBIE pergol uporabljamo enako platformo kot za izdelavo najbolj dovršenih vrtnih hišk. Pergolo v celoti sestavimo v naši serijski proizvodnji, kar nam omogoča najvišjo kakovost, neskončne možnosti prilagajanja in moderen videz. Pergolo dostavimo skupaj z leseno teraso, letno kuhinjo, senčili (brisoleji), predelnimi stenami, LED razsvetljavo, elektroinštalacijami itd. Vaša naloga pa je, da poskrbite za piknik že isti dan, ko pergolo pripeljemo na vašo teraso.

Pozornost za detajle

Da je pergola izdelana natančno in skladno z dogovorom, je potrebno zadostiti dvem pogojem. Ni namreč dovolj, da si proizvajalec zgolj želi izdelovati kvalitetno in natančno. Kakovost morajo živeti vsi zaposleni...

In to je že prvi pogoj. Sodelavci ekipe Mizarstva Hrovat imajo izkušnje in občutek za delo z lesom in kovino. Takšni zaposleni so dandanes prava redkost, so pa hkrati pogoj, da lahko stojimo za svojimi besedami. Trudimo se, da je v naši ekipi takšnih ljudi dovolj. Izdelek izdelujemo z mislijo, kot ga izdelujemo zase.
 
Drugi pogoj pa so detajli. Pozornost na detajle je razlika med dobrim in vrhunskim izdelkom. Ker nam zanesljiva ekipa in tehnologija to omogoča, smo pri izdelavi modularnih pergol pozorni prav na vsak vijak in vsako desko. Nič ni prepuščeno naključju, saj so proizvodni procesi standardizirani. Če temu dodamo še dodatno opremo, ki pergolo estetsko dovrši, je vrhunski izdelek samoumeven.

Brezplačni produktni katalog

Bi ponudbo Mizarstva Hrovat radi natisnili in pokazali še komu? Prenesite kratek katalog glavnih izdelkov iz naše ponudbe.

CUBIE PERGOLE: Celotna ureditev opravljena »na ključ«.

Tudi vas muči usklajevanje različnih izvajalcev? Dogovarjanje detajlov, zamude pri izdelavo, popravila zaradi površne izvedbe, napačne odločitve… Ureditev vašega najljubšega kotička na vrtu se lahko zaradi nekaj napačnih odločitev spremeni v nočno moro. Ideja, ki smo jo imeli pri zasnovi Cubie pergole, je združitev vseh izzivov na enem mestu. Smo en izvajalec, ki opravi vsa dela hkrati, z vami uskladimo vse detajle, in izdelek na lokaciji pripravimo za uporabo v eni uri. V sklopu Cubie pergole izdelamo vse potrebno: teraso, letno kuhinjo, elektroinštalacije in senčenje, hkrati pa smo vaš najboljši svetovalec za kvalitetno bivanje v sožitju z naravo.

Pergole z letno kuhinjo? Seveda!

Ena izmed najbolj vznemirljivih in popularnih dodatkov pergol CUBIE so letne kuhinje. Pergola z letno kuhinjo Bali je najlepši primer tega. Vse elemente pergole smo izdelali sami v lastni proizvodnji in že izdelano dostavili na lokacijo. S tem smo naročniku olajšali iskanje več ponudnikov in v enem zamahu zadovoljili vse njegove želje. 

Torej, če ste v iskanju lesene pergole, ste na pravem mestu, saj vam ne bomo samo izdelali novega elemnta za vrt, temveč poskrbeli za povsem novo doživetje.

Vgrajena terasa

Res je – Cubie pergolo dostavimo skupaj z leseno teraso. Terasa se stilsko ujema z arhitekturo pergole, saj uporabljamo enak material, kot za izdelavo ostalih dodatkov na pergoli (strop, letna kuhinja itd.). Tako je celotna Cubie zgodba združena v eno celoto.

LED razsvetljava

Neskončne možnosti poigravanja s svetlobo. Ker imamo v ekipi lastnega elektroinštalaterja imamo pri razsvetljavi veliko svobode. Pri razsvetljavi lahko resnično izrazimo svojo kreativnost in pergoli dodamo »piko na i« tudi ponoči.

Elektroinštalacije

Ker elektroinštalacije izdelujemo sami, lahko poljubno izbiramo lokacijo stikal in vtičnic glede na potrebe in funkcijo lesene Cubie pergole. Ob dostavi pergole so vse funkcije pripravljene za uporabo, potrebno je le še kabel povezati v omrežje.

Brisoleji

Vas moti močno sonce ali veter? Z brisoleji to težavo odpravimo v stilu. Lesene lamele so praktično neuničljive in predstavljajo funkcionalno in hkrati stilsko dovršeno rešitev. Postavimo jih lahko na poljubno lokacijo, glede na osončenost vašega vrta. Uporaba je enostavna – ko ročno zavrtite eno lamelo, se premaknejo vse.

Lesene pergole iz naše proizvodnje sledijo inovativnim pristopom:

  • Kombinacija kovine in lesa dajejo pergoli unikaten moderen videz. Kovino uporabljamo za konstrukcijo, les sibirskega macesna ali eksotičnega lesa pa je odličen za izdelavo oblog in detajlov.
  • Lesene pergole izdelujemo v dimenzijah po meri. Če je pergola ožja od 350cm, jo izdelamo v delavnici in jo z avtodvigalom dostavimo na lokacijo že izdelano. Širše pergole pa izdelujemo na terenu.
  • Poleg pergole ponujamo širok nabor dodatne opreme. V celoti lahko izdelamo letno kuhinjo s pultom, omaricami in koritom za vodo. Pod leseno pergolo lahko izdelamo leseno teraso, v lesen strop pergole lahko vgradimo LED luči ter ostale elektroinštalacije. Za senčenje lahko uporabimo lesene brisoleje. Vse z namenom, da bo vaša nova lesena pergola resnično lepa in uporabna.
  • Lesene površine pergole so gladko oblane in dvojno brušene, kovinski elementi pa so barvani v poljubni odtenek.
  • Razvili smo zanesljiv sistem kritine, ki ga lahko varno uporabljamo na ravnih strehah. Tako lahko brezskrbno izdelujemo vodotesne pergole v modernem »Cubie« stilu.
  • Za pritrjevanje uporabljamo vroče cinkan pritrdilni material ali INOX materiale – odvisno od potrebe.
  • Vse lesene pergole na fotografijah so iz naše proizvodnje ali pa so idejne zasnove, ki so pripravljene za izvedbo.
  • Za lesene pergole uporabljamo samo les, ki je sušen v sušilnici, zato so površine lesenih pergol in lesenih nadstreškov zelo gladko obdelane, les pa se na soncu in dežju bistveno manj razteza. Posledično se kasneje pojavi manj napak (razpoke, krivljenje).

Prednosti naše lesene pergole

Mi smo prava izbira za vaš projekt.

vse lesene pergole so unikatne

znamo prisluhniti in ponuditi najboljšo rešitev

neskončno možnosti prilagajanja

vodotesna ravna streha

obilo dodatne opreme

Izdelava lesene pergole je pravo umetniško delo. To je naša 50-letna zgodovina razvoja pergol.