Sprostite se z leseno vročo kadjo

  • 25 februarja, 2019
  • Domen

Stres je vedno večji del našega življenja. Z njim se soočamo na delovnem mestu, doma, v šoli in na faksu. Prisoten je vsak dan in zaradi njega trpi vedno več ljudi. Povišan krvni tlak, živčnost, razdražljivost, utrujenost in ne nazadnje izgorelost. Vse to so posledice stresa in življenjskega tempa. In zato si moramo ljudje vzeti čas za počitek in sproščanje. Odmislimo vse skrbi, se osredotočimo na dihanje in samo uživamo. Lesena vroča kad je kot nalašč za to. Popolna sproščenost, medtem ko toplota vode obdaja vaše telo. Občutite popolno sproščenost in v vaši glavi ni nič drugega kot umirjenost in sreča.

Vroče kadi predstavljajo tisto, po čemer hrepenimo vsi ljudje. Predstavljajo dokončno sprostitev sredi brbotajoče vode. Uživanje z vašo boljšo polovico in s kozarcem šampanjca v roki. V njej stres postane stvar preteklosti in vaše zdravje se okrepi.

Poleg tega lesene vroče kadi krepijo stik z naravo. Uživanje v objemu lesa vas zopet poveže z nečim prvinskim. Nečim, kar je globoko v nas in na kar smo v sodobnosti že zdavnaj pozabili. Začutite les na goli koži in občutite njegovo zgodovino. Vse od semena do mogočnega drevesa, ki je dalo les za vaš vročo kad. V njem so desetletja občutkov in spominov gozda. Vse to v vas prebuja čustva in resnično občutite srečo in veselje.

Poleg tega pa obstaja še en dober razlog, zakaj imeti svojo vročo kad na svojem vrtu. Vprašajte se: Ali se v toplicah lahko čisto sprostite? Ste lahko brez skrbi? Verjetno je odgovor NE. Namreč toplice so postale čisto prenatrpane in veliko ljudi tam doživlja še večji stres, kot v službi. Povsod je polno ljudi, nikamor se ne morete usesti. Ležalniki so vsi zasedeni in za jacuzzi je vrsta. Nič kaj sproščujoče, kajne? Poleg tega ste v toplicah samo teden ali dva, potem se zopet vrnete v svet stresa in skrbi.

Pri vaši lastni leseni vroči kadi pa vse te skrbi odpadejo. Vsak dan, ko končate s službo, vas bo vroča kad čakala na vašem vrtu. Iz nje se bo prijetno kadilo in kar vabilo vas, da potopite svoje utrujeno telo v brbotajočo vodo. Kmalu za tem, se vam pridruži se vaša boljša polovica in skupaj čakata večer, kjer štejeta zvezde na nebu in samo uživata v življenju.

Zadnja prednost LESENE vroče kadi pa je njen videz. Les je naravni material, ki se bo odlično vpel v vaš vrt. Plastične mnogokrat pokvarijo celoten VTIS vrta, saj so nenaravne in ne spadajo v naravno okolje. Les pa vrtu da toplino, pestrost in živost.

Vidimo torej, da so lesene vroče kadi pravi mali raj. Združujejo zdravje, srečo in zadovoljstvo. Z njo boste doživeli popolno sprostitev in ne nazadnje izboljšali svoje zdravje. Vaše življenje bo manj stresno in srečnejše. Predvsem pa vam bo hvaležna tudi vaša boljša polovica, saj boste lahko vsak večer z njo uživali v vroči kadi in si pod zvezdnatim nebom tkali nove in trdne partnerske vezi.