Zanetite iskrico ljubezni!

  • 25 februarja, 2019
  • Domen

Si želite preživeti več časa s svojo ljubljeno osebo? Če je odgovor DA, potem ste še eden izmed mnogih, ki je zaradi sodobnega življenjskega stila, prikrajšan za kvalitetne trenutke s svojimi bližnjimi. Služba, obveznosti, pomanjkanje časa in predvsem utrujenost so glavni razlogi, zakaj imamo vedno manj časa za svoje partnerje.

Dodamo še skrb za družino ter hišo, in kar naenkrat nimamo več nič časa za romantiko in skupne trenutke, ki krepijo partnerski odnos. Vse to kompenziramo z dopustom, ki pa je postal še eno delovno mesto, le z drugo lokacijo. Poleg tega pa dopust s seboj prinaša dodaten stres načrtovanja in velikokrat se sploh ne odpočijemo in odklopimo. Mnogo ljudi, zato išče alternative. Nekaj kar bi jih resnično sprostilo.

Kaj pa pravite na VROČO KAD?

PREDNOSTI VROČE KADI

Vsak dan se soočamo s stresom. Življenje je vedno hitrejše in vedno manj časa imamo zase in za svoje bližnje. Posledica tega je, da vedno več ljudi izgori. Preprosto ne morejo več in se ugasnejo. Zato je nujno, da poslušate svoje telo in se temu primerno odzovete.

Prva prednost VROČE KADI je, da omogočajo boljše zdravje. Morda se sliši čudno, vendar stres je odgovoren za vedno več bolezni v svetu. VROČA KAD pa vam pomaga do sprostitve in umirja napetost v vas.

Seveda se lahko odločite tudi za wellness v kakšnem izmed zdravilišč. A vendar tam ste velikokrat omejeni z urami zajtrkov, večerij, rekreacij ipd. Spet ste pod stresom. VROČA KAD pa vam omogoča sprostitev na vašem vrtu kadar vi to hočete. In to je PREDNOST.

Dodatno prednost pa najdemo v LESU. Kopalniške kadi in »džakuziji« so enkratni. A vendar ne bodo nikoli ponujali take izkušnje, kot jo nudi LESENA VROČA KAD. Les je topel in prijazen. Je naraven in to v vas zbudi pozitivne občutke. Občutke, ki jih umetni materiali ne nudijo. Vse to pa izkusite pod zvezdnatim nebom. Neprecenljivo!

KAJ PA MIZARJI SPLOH VEMO O VROČIH KADEH?

Vrednote našega podjetja so kakovost, zadovoljstvo strank in natančna ter strokovna izdelava. Od tega ne odstopamo in tudi pri VROČIH KADEH, smo se držali teh vrednot.

Kot vrtne hišice CUBIE so tudi VROČE KADI izdelane iz smreke ali sibirskega macesna. Pri čemer priporočamo sibirski macesen, saj je zaradi obstojnosti na dolgi rok cenejša rešitev. Če pa iščete cenovno dostopno različico, pa je smrekova kad definitivno prava za vas.

Poskrbljeno je tudi za varnost. Mnogi se namreč sprašujejo ali se lahko opečem na grelcu. Odgovor je zelo enostaven. Večino grelca je potopljena v vodo in na njem se ne morete opeči, saj se toplota v vodo sprošča dovolj hitro, da stena grelca ne postane prevroča. Za dodatno zaščito, je med kopalnim prostorom in pečjo tudi lesena ograja. Paziti morate le na dimnik, ki je nad vodo. Le ta je vroč in zato tu velja pazljivost.

V prid VROČIM KADEM pa govori tudi dejstvo, da za delovanje ne potrebujete električne napeljave. To pomeni, da jo lahko postavite kamorkoli, tudi če je kad od hiše oddaljena več kot 100m. Priporočamo pa, da vodo v kadi rahlo klorirate, saj bo na ta način le ta uporabna dlje.

Torej, če iščete sprostitev, odklop od stresa in več skupnih trenutkov z vašimi bližnjimi, potem je VROČA KAD prava odločitev za vas. Ne nazadnje pa je ZDRAVJE NAŠE EDINO PRAVO BOGASTVO, zato ga moramo ceniti vsak dan in ne šele takrat, ko je že prepozno.