Ko smetnjaki postanejo vaš modni dodatek!

  • 25 februarja, 2019
  • Domen

Spet je sreda ali pa morda četrtek in vaš rumeni smetnjak, bi že moral stati pred vašo hišo. Vi ste se ravno zbudili in se sproščeno pripravljate na službo, ko kar naenkrat vašo glavo prešine misel, da ste prejšnji večer pozabili smetnjak pripeljati pred vašo hišo. Še napol oblečeni pohitite ven, da bi še ujeli tovornjak. Pri tem se vam na robu ploščic smetnjak prevrne in vaše dvorišče postane malo smetišče. Pri pospravljanju s kotičkom očesa opazite, kako se smetarski tovornjak pelje mimo vaše hiše. Nemočno stojite sredi dvorišča jezni na cel svet. Pri sebi si obljubite, da boste sedaj vsak teden pravočasno pripeljali smetnjak za odvoz. A zgodba se hitro ponovi čez kakšen dan ali dva, le da je barva smetnjaka druga…

Z namenom varovanja okolja je bilo v zadnjih letih sprejetih veliko ukrepov. Vse to je nujno za ohranitev naše Zemlje in odpadki so definitivno eden izmed večjih težav, saj jih vsak dan pridelamo na tisoče ton. Po zadnji podatkih v samo v Evropi letno nastane 2 milijardi odpadkov, 4 milijone ton od tega pa v Sloveniji. Ločevanje odpadkov omogoča bolj pregledno in predvsem bolj efektivno predelavo le teh.

A vendar nam včasih ti ukrepi zagodejo. Pred hišo imamo več smetnjakov različnih barv in resnično smo včasih malce zgubljeni. Je v sredo rumena ali črna? Morda pa vendar rjava…ne ta je v petek ali pač? Seveda malce karikiramo, toda upamo si trditi, da ste že vsi kdaj pozabili katera barva je za kateri dan. Potem pa v zgodnjem jutru lovite zadnje minute in pri tem zbudite še pol soseske.

 

Poleg tega smetnjaki pred hišo, niso ravno modni dodatek in marsikdo jih zato skriva za hišo. Še posebno, če ste ravno zgradili novo, lepo hišo, potem pa pred njo stoji nič kaj lepa mavrica smetnjakov. Skriti za hišo to težavo rešijo, a potem se hitro zgodi prej opisani scenarij in sosedi vas privoščljiv gledajo, kako ob 6. zjutraj pobirate smeti v jutranji halji.

In zato, smo se v Mizarstvu Hrovat staknili glave in nastal je Pametni smetarnik CUBIE. Z njim bodo vaše smeti postale vaš modni dodatek. Postavite ga ob cesto, kjer lahko komunalna služba samostojno dostopa do smetnjakov in jih izprazni. Ko smetnjak polnite z odpadki, se ni potrebno dotikati ničesar. Z nogo podrsajte po tleh in dvižna vratca se odprejo. Hkrati pa se odprejo tudi pokrovi smetnjakov, brez, da bi se česarkoli dotikali. Da je vse skupaj še enostavnejše, se pokrovi po 30 sekundahzaprejo samodejno. Se vam velikokrat zgodi, da morate smeti odnesti ponoči, ko je vidljivost slaba? Brez skrbi. Ko se pokrovi smetnjakov pričnejo odpirati, se samodejno prižge LED osvetlitev. Tako vam ne bo potrebno svetiti s telefonom in se spraševati “kateri smetnjak je že za biološke odpadke?”.

Idealna rešitev za vse novogradnje. S svojim unikatnim stilom, bo pametni smetarnik CUBIE poskrbel, da bodo ljudje obračali in to ne zaradi grdih smetnjakov, ki kazijo vašo novo hišo, temveč za smetarnikom, ki je zadnji detajl za popoln izgled vaše hiše. Z njim bodo smeti postale vaš najbolj nor modni dodatek.

NA IZDELEK>>