3 »TOP« ideje za vašo vrtno lopo!

  • 25 februarja, 2019
  • Domen

Imamo indijansko poletje. To pomeni, da lahko uživamo še v zadnjih toplih dnevih, preden pritisne mraz. Je pa to odličen čas za načrtovanje vrta. Pridelki so v večini pospravljeni, vrt se pripravlja na zimo in v pripravi so že drva za kurjavo.

A nič ni lepšega, kot da ob koncu dneva sedemo na teraso in si zamišljamo naš sanjski vrt. Ali potrebujemo nove gredice, morda bo treba obnoviti ograjo, ali pa je čas za novo moderno vrtno hiško.

Ker imamo (še posebej v kategoriji vrtnih hišk) že kar nekaj izkušenj, smo za vas spisali 3 malce drugačne ideje za vrtno lopo.Namreč, vrtna lopa ne služi samo kot shramba za naše orodje, temveč lahko z malce domišljije postane kar si želimo. Več pa najdete v nadaljevanju članka.

 1. Vrtna lopa z letno kuhinjo

Odlična kombinacija za vse, ki obožujejo piknike. Z zunanjo letno kuhinjo bodo pikniki na sporedu vsak teden, v jesenskih dnevih, pa se bo na žaru obrnil kostanj.

Poleg tega z zunanjo kuhinjo pridobite čas, saj vam ni treba hoditi v hišo po sestavine, temveč jih imate vse shranjene kar v zunanji kuhinji. Super kajne?

 2. Kolesarnica

Lopa s kolesarnico, je odlična za vse prave kolesarje. Spremenite jo v svoj kolesarski raj, kjer boste shranili vso opremo, obenem pa to lahko postane tudi vaša delavnica, kjer popravljate in nadgrajujete svojega jeklenega konjička.

3. »Zimska« lopa

Ena izmed prednosti naših lop je tudi dejstvo, da se jih da toplotno izolirati. To pomeni, da lahko v njej shranite vaše pridelke in vrtnine. Z logično razporejenimi policami ter regali bo to postala vaša zimska shramba, kjer boste hitro našli vse sestavine zazdrav domač obrok.

 4. [BONUS]: Pisarna oz. vaš kotiček oddiha

Zadnji bonus tip, pa je primeren za vse ljudi, ki delajo od doma, imajo radi svoj mir, ali samo iščejo prostor, kjer bi se malce oddahnili. Ker lopa omogoča električno napeljavo, si vanjo lahko brez težav namestite računalnik, ki bo z udobnim stolom in mizo, poskrbel za mirno pisarno, kjer boste kovali nove ideje.

Lopa lahko postane tudi slikarski atelje, glasbeni kotiček oz. v karkoli si jo boste sami zamislili. Vse, kar morate storiti je, da pustite domišljiji prosto pot in popeljala vas bo do vaše sanjske vrtne lope