Reference

Osnovanaslovnareference

Reference

Veseli smo, da za nami stoji veliko število strank, ki so zadovoljne z našim delom. Še naprej se bomo trudili, da izpolnimo čim več vaših želja v skupno zadovoljstvo. 

Direktor: Marko Hrovat

Kljub začetnim težavam pri realizaciji mojih naročenih del pri postavitvi vrtne ograje, ste zadevo - ustrezno vaši obljubi - pripeljali do konca. Pri tem se zahvaljujem  vaši firmi Hrovat za korektno potezo pri reševanju nastalih težav in seveda vam za vaše intenzivno prizadevanje, da so se vsa dela uspešno zaključila. Hvala vam.

Nada Drofenik

 Ne maram reklam in ograj. Ampak brez izjem bi bil naš svet neskončno pust kraj za bivanje. Ko je padla odločitev, da je potrebna nekakšna ograja, je bil soglasen odgovor: lesena. Starinska. Takšna, da bo videti, kot da je stara sto let, in takšna, ki bo zdržala vsaj še sto let. Ograja iz sibirskega macesna, na mogočni škarpi iz grobo obdelanega domačega notranjskega kamna, je bila najprej, ko so jo mojstri Marka Hrovata spretno in odlično sestavili, malo preveč »sveža«. Toda z vsakim dežjem, ki ga je pregnalo sonce, je bila bolj podobna sedanji podobi. Plemenito postarana in trdna. Spominja me na bukov gozd pozimi, kjer se od srebrno sivih debel odbija sončna svetloba. Še ena ograja, bolj skromna, okoli vrtička, je bila samoumevno nadaljevanje iste zgodbe. Videti je kot starinski plot okoli »gartlca«, značilnega slovenskega vrtička pred hišo. Nežno, skoraj prosojno, da ne zakrije rož, ampak ko so ga pred tremi leti za tri tedne prekrile stoletne poplavne vode, se je izkazalo, da je krhek videz varljiv. Tudi ta ograja bo za sto let. Zato to ni reklama za ograje, ampak pojasnilo, zakaj se mi vedno, ko se od velikega kostanja, ki ga že počasi zdeluje starost, spustim po klancu do hiše, usta razlezejo v nasmeh, ko vidim preprosto leseno mojstrovino, vpeto med starinske kamnite obcestne kamne, ki so podobni škrbastemu zobovju morskega psa. Ker vse to slikovito okrasje, ukradeno naravi, označuje dom. Ne zamejuje.

 Danica Petrovič

Zamislili smo si leseno ograjo, ki bo po eni strani nas skrivala od radovednih pogledov, po drugi pa se lepo vklopila v naravno okolje in nam ponujala zračnost in odprtost. Z našo idejo smo pristopili do mizarstva Hrovat, ki so jo lepo sprejeli in jo nadgradili s strokovnimi nasveti. Komunikacija in izvedba je bila ves čas ustrezna in profesionalna. Zelo smo zadovoljni s končnim izdelkom. Priporočamo.  

Nena in Marjan.

Želela sem ograditi parcelo z ograjo iz sibirskega macesna. Na spletu sem našla  izvajalca Mizarstvo Hrovat. Držali so se vseh pisnih dogovorov. Delo je bilo opravljeno skladno z mojimi pričakovanji. Zaposleni v tem podjetju, ki so posamezna dela opravljali, so prijazni in strokovno usposobljeni tako, da so v celoti izpolnili moja pričakovanja. Bilo je prijazno sodelovanje. Če bi še kdaj potrebovala storitev iz  njihove široke ponudbe, bi z zadovoljstvom sklenila novo pogodbo.

Julijana Kralj

Prejšnji teden ste zaključili z montažo brisolejev na moji hiši. Strokovni pristop pri svetovanju, montaži, predvsem pa končna kvaliteta in izgled izdelka so me prepričali, da ste edini izvajalec v 3 letih gradnje objekta, za katerega sem se odločil, da mu pošljem pisno pohvalo za izvedeno delo. Upam, da boste nadaljevali z dobrim delom in tudi na podlagi mojega priporočila pridobili kakšno novo stranko. Še enkrat hvala za (eno redkih) dobro izkušnjo.

Tomo Sečnik

Mizarstvo Hrovat in njihovi podizvajalci so se pri dobavi in izvedbi elementov lesene fasade, pergole in lesenih tlakov, vedno izkazali kot izredno natančen, zanesljiv in zaupanja vreden izvajalec, ki ga z veseljem priporočim svojim naročnikom. 

Matej Gašperič, arhitekt
Biro Gašperič

 

Od prijateljev smo izvedeli, da imajo pri Mizarstvu Hrovat kvaliteten les, dobro izdelavo in da se držijo dogovorjenih rokov. Izdelali so nam: leseno fasado iz sibirskega macesna, podest, balkonsko in vrtno ograjo, lopo in leseno vrtno garnituro. Izdelava je bila točno v roku in tako kot smo od njih pričakovali. Priporočamo!

Andrej in Urška Lasič

 

Prijazen odnos, spoštovanje dogovorjenih rokov ter izvedba, ki je presegla moja pričakovanja, so tiste stvari, ki so zaznamovala moje sodelovanje z Mizarstvom Hrovat. Tako profesionalen odnos v današnjem času težko srečaš. Želim vam veliko uspeha pri nadaljnem delu!

Hinko Urbančič


Mizarstvo Hrovat slovi kot eden najboljših, najkvalitetnejših in tudi oblikovno dovršenih ponudnikov izdelave lesenih fasad, vrtnih garnitur, balkonov ...
Delo je bilo s strani izvajalca zelo profesionalno in kvalitetno opravljeno.

Lidija Šijanec
Vodja Sončne hiše


Dve leti nazaj smo pri Mizarstvu Hrovat za naš gostinski lokal kupili vrtne garniture. Za njihov izdelek smo se odločili na podlagi referenc naših gostinskih kolegov. Garniture so res izdelane kvalitetno in jih priporočamo tudi ostalim gostincem.

Kolektiv gostišča Na klancu, Medvode