Reference

Osnovanaslovnareference

Reference

Veseli smo, da za nami stoji veliko število strank, ki so zadovoljne z našim delom. Še naprej se bomo trudili, da izpolnimo čim več vaših želja v skupno zadovoljstvo. 

Direktor: Marko Hrovat

Sem izjemno zadovoljen z izdelavo brunarice Mizarstva Hrovat. Kvaliteta s prijaznostjo celotne ekipe. Prijatelji me vedno sprašujejo, kdo je naredil najino brunarico. In vedno z veseljem povem, da so jo naredili v Mizarstvu Hrovat.

 

Ivo Špendal

 

Ko smo si zaželeli novo pergolo za našo hišo, smo na spletu našli vaše mizarstvo. S končnim izdelkom ste pokazali, da smo se prav odločili.

 

Helena Janša

 

Vroča kad na našem vikendu je bila najboljša odločitev do zdaj. Z ženo si ob vikendih vedno rada privoščiva sproščanje, še posebno uživava ob jasnih večerih, ko opazujeva zvezdnato nebo. Hvala Hrovatom za idejo in seveda kvalitetno izvedbo.

 

Roman Lipnik

 

Imamo zelo velik vrt, kjer si pridelujemo vso zelenjavo. Ob njem smo potrebovali prostor, kjer bi se malce odpočili in shranili orodje. Zato smo pri Mizarstvu Hrovat naročili brunarico v kit izvedbi. Čeprav smo imeli malce težav z dobavo, je na koncu ključno vlogo odigrala dobra komunikacija in ažurnost z vaše strani. Danes smo ponosni lastniki brunarice.

 

Marko Kovačič

 

Hvala Mizarstvu Hrovat za odlično izvedbo in prijaznost med montažo. Sedaj grem vedno z veseljem na vrt, saj me tam razveseli moja lesena brunarica.

 

Vinko Vene

 

Ko smo si zamislili leseno fasado, so na nas najbolj navdušile slike, ki smo jih našli na strani Mizarstva Hrovat. Odlično izkušnjo je povezala odzivnost ekipe in kvaliteta končnega izdelka.

 

Matej Praprotnik

 

Super zadovoljni smo s celotno izvedbo in pristopom Mizarstva Hrovat. Sedaj lahko vsako jutro spijemo kavico na našem lesenem podestu.

 

Simona Ramšek

 

Kvaliteta, komunikacija in prijaznost. S temi besedami bi opisala projekt lesene ograje, ki smo ga speljali v sodelovanju z Mizarstvom Hrovat.

 

Olga Strmole

 

Hvala Mizarstvu Hrovat za prijazen pristop in odgovore na vsa naša vprašanja. Tudi nad končnim produktom smo zelo zadovoljni.

 

Manuel in Nina

 

Z Mizarstvom Hrovat sem stopil v stik, ker sem si želel lepo in moderno vrto hišico. Za moj projekt so si vzeli čas in ga s strokovnim pristopom uspešno pripeljali do konca. Končni izdelek je izpolnil naša pričakovanja! Priporočam.

 

Tilen Glavan

 

Z Mizarstvom Hrovat sem stopil v stik, ker sem si želel lepo in moderno vrto hišico. Za moj projekt so si vzeli čas in ga s strokovnim pristopom uspešno pripeljali do konca. Hišica je v živo precej lepša kakor na slikah, ki sem jih dobil pred dobavo. Mizarstvo Hrovat je presegel vsa moja pričakovanja! Priporočam.

 

Nada Drofenik

 

 

Ne maram reklam in ograj. Ampak brez izjem bi bil naš svet neskončno pust kraj za bivanje. Ko je padla odločitev, da je potrebna nekakšna ograja, je bil soglasen odgovor: lesena. Starinska. Takšna, da bo videti, kot da je stara sto let, in takšna, ki bo zdržala vsaj še sto let. Ograja iz sibirskega macesna, na mogočni škarpi iz grobo obdelanega domačega notranjskega kamna, je bila najprej, ko so jo mojstri Marka Hrovata spretno in odlično sestavili, malo preveč »sveža«. Toda z vsakim dežjem, ki ga je pregnalo sonce, je bila bolj podobna sedanji podobi. Plemenito postarana in trdna. Spominja me na bukov gozd pozimi, kjer se od srebrno sivih debel odbija sončna svetloba. Še ena ograja, bolj skromna, okoli vrtička, je bila samoumevno nadaljevanje iste zgodbe. Videti je kot starinski plot okoli »gartlca«, značilnega slovenskega vrtička pred hišo. Nežno, skoraj prosojno, da ne zakrije rož, ampak ko so ga pred tremi leti za tri tedne prekrile stoletne poplavne vode, se je izkazalo, da je krhek videz varljiv. Tudi ta ograja bo za sto let. Zato to ni reklama za ograje, ampak pojasnilo, zakaj se mi vedno, ko se od velikega kostanja, ki ga že počasi zdeluje starost, spustim po klancu do hiše, usta razlezejo v nasmeh, ko vidim preprosto leseno mojstrovino, vpeto med starinske kamnite obcestne kamne, ki so podobni škrbastemu zobovju morskega psa. Ker vse to slikovito okrasje, ukradeno naravi, označuje dom. Ne zamejuje.

 

Danica Petrovič

 

Zamislili smo si leseno ograjo, ki bo po eni strani nas skrivala od radovednih pogledov, po drugi pa se lepo vklopila v naravno okolje in nam ponujala zračnost in odprtost. Z našo idejo smo pristopili do mizarstva Hrovat, ki so jo lepo sprejeli in jo nadgradili s strokovnimi nasveti. Komunikacija in izvedba je bila ves čas ustrezna in profesionalna. Zelo smo zadovoljni s končnim izdelkom. Priporočamo.

 

Nena in Marjan.

 

Želela sem ograditi parcelo z ograjo iz sibirskega macesna. Na spletu sem našla izvajalca Mizarstvo Hrovat. Držali so se vseh pisnih dogovorov. Delo je bilo opravljeno skladno z mojimi pričakovanji. Zaposleni v tem podjetju, ki so posamezna dela opravljali, so prijazni in strokovno usposobljeni tako, da so v celoti izpolnili moja pričakovanja. Bilo je prijazno sodelovanje. Če bi še kdaj potrebovala storitev iz njihove široke ponudbe, bi z zadovoljstvom sklenila novo pogodbo.

 

Julijana Kralj

 

Prejšnji teden ste zaključili z montažo brisolejev na moji hiši. Strokovni pristop pri svetovanju, montaži, predvsem pa končna kvaliteta in izgled izdelka so me prepričali, da ste edini izvajalec v 3 letih gradnje objekta, za katerega sem se odločil, da mu pošljem pisno pohvalo za izvedeno delo. Upam, da boste nadaljevali z dobrim delom in tudi na podlagi mojega priporočila pridobili kakšno novo stranko. Še enkrat hvala za (eno redkih) dobro izkušnjo.

 

Tomo Sečnik

 

Mizarstvo Hrovat in njihovi podizvajalci so se pri dobavi in izvedbi elementov lesene fasade, pergole in lesenih tlakov, vedno izkazali kot izredno natančen, zanesljiv in zaupanja vreden izvajalec, ki ga z veseljem priporočim svojim naročnikom.

 

Matej Gašperič, arhitekt

Biro Gašperič

 

  

Od prijateljev smo izvedeli, da imajo pri Mizarstvu Hrovat kvaliteten les, dobro izdelavo in da se držijo dogovorjenih rokov. Izdelali so nam: leseno fasado iz sibirskega macesna, podest, balkonsko in vrtno ograjo, lopo in leseno vrtno garnituro. Izdelava je bila točno v roku in tako kot smo od njih pričakovali. Priporočamo!

 

Andrej in Urška Lasič

 

Prijazen odnos, spoštovanje dogovorjenih rokov ter izvedba, ki je presegla moja pričakovanja, so tiste stvari, ki so zaznamovala moje sodelovanje z Mizarstvom Hrovat. Tako profesionalen odnos v današnjem času težko srečaš. Želim vam veliko uspeha pri nadaljnem delu!

 

Hinko Urbančič

 

Mizarstvo Hrovat slovi kot eden najboljših, najkvalitetnejših in tudi oblikovno dovršenih ponudnikov izdelave lesenih fasad, vrtnih garnitur, balkonov ...

Delo je bilo s strani izvajalca zelo profesionalno in kvalitetno opravljeno.

 

Lidija Šijanec

Vodja Sončne hiše

 

Dve leti nazaj smo pri Mizarstvu Hrovat za naš gostinski lokal kupili vrtne garniture. Za njihov izdelek smo se odločili na podlagi referenc naših gostinskih kolegov. Garniture so res izdelane kvalitetno in jih priporočamo tudi ostalim gostincem.

 

Kolektiv gostišča Na klancu, Medvode