CERTIFIKAT BONITETNE ODLIČNOSTI - finančno stabilno podjetje

ON Bisnode

CERTIFIKAT BONITETNE ODLIČNOSTI - finančno stabilno podjetje

03/01/2017

2015

Podjetje Bisnode nam je za leto 2015 izdalo certifikat bonitetne odličnosti, s finančno oceno AA. To potrjuje, da smo finančno stabilno in zanesljivo podjetje, sodelovanje z nami pa je vredno zaupanja. Smo podjetje, ki deluje premišljeno, se ne vpleta v nezanesljive posle, rast podjetja pa je stabilna in nadzorovana. Poslovni subjekt, MIZARSTVO HROVAT MARKO HROVAT S.P., po analizah za leto 2015 spada med 4.27% najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji ter se tako uvršča v razred AA. V Sloveniji je v letu 2015, med vsemi 161.366 registriranimi podjetji, bonitetno odličnost doseglo zgolj 6889 podjetij. Nadalje, v splošni dejavnosti - SKD klasifikacija - (C 16.100 Žaganje, skobljanje in impregniranje lesa) je registriranih 780 podjetij, od tega le 42 podjetij dosega mednarodno priznane standarde razreda AA. Certifikat bonitetne odličnosti smo pridobili tudi v letih: 2012, 2013, 2014. Izdelki iz naše proizvodnje so izdelani izključno iz prve kvalitete materialov, v izogib morebitnim reklamacijam. Če iščete zanesljivega partnerja za izdelavo ograje, fasade, pergole, brunarice ali katerega drugega izdelka iz naše ponudbe, se z veseljem priporočamo! Imamo izkušnje, znanje in tradicijo, naši temeljni vrednosti pa sta kvaliteta in zanesljivost. To dokazuje tudi spodnji certifikat.

Podjetja z bonitetno odličnostjo poslujejo nadpovprečno, kar pomeni da smo bili v preteklem letu nadpovprečno plačniško podjetje, nismo imeli nobenih blokad računa, hkrati pa izpolnjujemo kriterije za doseganje manjše verjetnosti, da bomo v prihodnjih dvanajstih mesecih zabeležili katerega od naslednjih dogodkov:

  • stečaj, prisilno poravnavo ali likvidacijo (< 0,32% verjetnost),
  • izbris subjekta iz poslovnega registra (< 1,15% verjetnost),
  • blokada transakcijskih računov subjekta več kot 60 dni nepretrgoma oziroma več kot 90 dni pretrgoma (< 1,33% verjetnost).

Več o nas si lahko preberete TUKAJ.