Brisoleji za vrt iz lesa

Da bo sončna svetloba prisotna le takrat, ko si to želite.

Delovanje lesenega premičnega brisoleja

Vrtni  brisoleji iz lesa, so nov izdelek iz našega programa za vrtno opremo. Izdelani so iz naravnega masivnega lesa, obenem pa ohranjajo vse lastnosti aluminijastih ali plastičnih brisolejev. Namenjeni so za senčenje in za zastiranje pogledov pred mimoidočimi, ter zaščito pred močnim soncem ali vetrom. Naši leseni vrtni brisoleji imajo širok spekter uporabe. Uporabimo jih lahko kot premično leseno steno, uporabimo jo za senčenje sten, ali pa nam služi kot kritina na pergoli, saj s premikanjem lahko dosežemo tesnenje strešnega dela. Ta sistem je primeren tudi za izdelavo premične vrtne ograjeS premikanjem vertikalnih elementov lahko steno odpremo ali zapremo. Obenem pa lahko z namestitvijo ogledal, na horizontalne lesene elemente, izkoristimo naravno svetlobo in jo preusmerjamo na željena mesta.

BRISOLEJI SO NA VOLJO LE KOT DODATNA OPREMA OZ. DEL VEČJEGA PROJEKTA.

Brezplačni produktni katalog

Bi ponudbo Mizarstva Hrovat radi natisnili in pokazali še komu? Prenesite kratek katalog glavnih izdelkov iz naše ponudbe.

Zavrti me levo ali desno

Prednosti lesenih brisolejev

Mi smo prava izbira za vaš projekt.

prisluhnemo vašim željam

nastavljive lamele

izdelava po meri

inovacija na trgu

lepljen sibirski macesen (stabilnost)

Vroča kad na našem vikendu je bila najboljša odločitev do zdaj. Z ženo si ob vikendih vedno rada privoščiva sproščanje, še posebno uživava ob jasnih večerih, ko opazujeva zvezdnato nebo. Hvala Hrovatom za idejo in seveda kvalitetno izvedbo.

Roman Lipnik
Kaj pravijo naši naročniki

Ko smo si zaželeli vrtno lopo poleg naše hiše, smo na spletu našli vaše mizarstvo. S končnim izdelkom ste pokazali, da smo se prav odločili.

Peter Kovač
Kaj pravijo naši naročniki

Sem izjemno zadovoljen z izdelavo brunarice Mizarstva Hrovat. Kvaliteta s prijaznostjo celotne ekipe. Prijatelji me vedno sprašujejo, kdo je naredil najino brunarico. In vedno z veseljem povem, da so jo naredili v Mizarstvu Hrovat.

Ivo Špendal
Kaj pravijo naši naročniki