Zunanja savna za vaš vrt

Savnanje na vašem vrtu lahko postane resničnost.

Si želite svoje lastne savne, pa v hiši nimate več prostora?

PODKATEGORIJSKA STRAN

See all projects
Vse kategorije 10-20m2 Cubie design Sibirski macesen Vrtne lope, vrtne ute, garaže Vrtne zunanje savne Za prosti čas

Ko sanje... postanejo resničnost.

Se radi savnate, pa se kljub temu vsakič vozite v zdravilišče ali rekreacijski center?
Vam gre to kaj na živce?
Zakaj je ne bi postavili kar na vrtu?

Verjamem vam, da ste presenečeni nad nenavadno obliko savne... To je savna z izgledom velikega ležečega ali pokončnega soda, ki je izdelan iz smrekovih desk. Je nekaj, kjer se zaustavi vaš pogled in kjer misli pri zunanjih -10°C nehote zbežijo v onostranstvo vroče savne. Ko se zaustavi vaš korak in si ne morete pomagati, da ne prestopite na "drugo stran", kjer je toplote v izobilju, kjer se vaše telo spočije in sprosti od napornega delavnega dne. Domačnost, občutek mehkobe in vonj po lesu vas bodo očarali. Pustite se razvajati, dajte domišljiji prosto pot in privoščite vašemu telesu tisto, kar si zasluži. Vse to imate lahko na vašem vrtu!

Loči vas samo en klik in sanje se vam bodo uresničile.

Brezplačni produktni katalog

Bi ponudbo Mizarstva Hrovat radi natisnili in pokazali še komu? Prenesite kratek katalog glavnih izdelkov iz naše ponudbe.

Zavrti me levo ali desno

Prednosti naših savn

Mi smo prava izbira za vaš projekt.

dostavi se že izdelana

betonski temelji niso potrebni

drzna oblika

električni grelec ali peč na drva

na voljo različne dimenzije

Vroča kad na našem vikendu je bila najboljša odločitev do zdaj. Z ženo si ob vikendih vedno rada privoščiva sproščanje, še posebno uživava ob jasnih večerih, ko opazujeva zvezdnato nebo. Hvala Hrovatom za idejo in seveda kvalitetno izvedbo.

Roman Lipnik
Kaj pravijo naši naročniki

Ko smo si zaželeli vrtno lopo poleg naše hiše, smo na spletu našli vaše mizarstvo. S končnim izdelkom ste pokazali, da smo se prav odločili.

Peter Kovač
Kaj pravijo naši naročniki

Sem izjemno zadovoljen z izdelavo brunarice Mizarstva Hrovat. Kvaliteta s prijaznostjo celotne ekipe. Prijatelji me vedno sprašujejo, kdo je naredil najino brunarico. In vedno z veseljem povem, da so jo naredili v Mizarstvu Hrovat.

Ivo Špendal
Kaj pravijo naši naročniki