Delo od doma dobi obliko

Moderne vrtne pisarne

Ste naveličani gneče na cesti?

Vrtna pisarna se predstavi

Mir, ki ga ne najdete v običajni pisarni.

Službe in delovniki so se v zadnjem obdobju močno spremenili. Največja sprememba je seveda bila, delo od doma. A če s seboj to prinese veliko pozitivnih lastnosti, obenem prinaša izzive, na katere nismo pomislili.

Imamo doma sploh prostor, kjer lahko umirjeno delamo? Katero sobo bomo spremenili v domačo pisarno? Vse to so bila vprašanja, na katera smo morali odgovarjati in velikokrat sprejeti prostorski kompromis v hiši, ki pa izziva v celoti ni rešil.

Tudi v svojem podjetju smo se soočali s podobnimi izzivi. Predvsem kako doma ostati enako produktiven kot na delovnem mestu. Rešitev nam ni bilo potrebno iskati dolgo, saj smo jo našli na domačem dvorišču.

Predstavljamo vam pisarne CUBIE.

Popolna rešitev za vse, ki v hiši ne najdejo prostora za domačo pisarno oz. kotiček, kjer bi VI lahko bili VI.

Minimalističen, a prostorsko učinkovit dizajn poskrbi za vse vaše potrebe in zadovolji še tako zahtevnega kupca. Z lesom pa se bo soba lepo ujela z naravnim videzom vrta in mu dodala element, ki ne služi samo kot funkcionalna, temveč tudi kot estetska vrednost.

CUBIE VRTNE PISARNE-Vaša ustvarjalna oaza miru!

Prednosti Cubie vrtnih pisarn

Mi smo prava izbira za vaš projekt.

individualna zasnova v sodelovanju z izkušenimi arhitekti

kombinacija lesa 1. kategorije in kovinske konstrukcije

ne potrebujejo vzdrževanja

sobo dostavimo izdelano v celoti

dostavo na lokaciji opravimo v 60 minutah

VAS ZANIMA VEČ? 

Poglejte si spodnje videe, kjer smo odgovorili na nekaj najbolj pogostih vprašanj.

Kako poskrbimo, da je Cubie vrtna pisarna resnično kvalitetno izdelana?

Cubie Black Edition: Prostor samo za vas

Kako dostavimo Cubie objekt?

YOUTUBE KANAL S TEDENSKO NOVIMI VSEBINAMI

Pogosta vprašanja

Kaj so vrtne hiške po naročilu?

Vrtne hiške delimo v dve glavni kategoriji. Lesene vrtne lope po naročilu in vrtne hiše tipskih oblik.

Večino naročnikov se odloči za prvo kategorijo, saj s tem dobijo možnost soustvarjanja. Prav tako želimo vsakomur omogočiti, da si zares oblikuje vrtno lopo po svojih željah in potrebah, mi pa to v čim večji meri spravimo v resničnost.

Seveda se moramo držati osnov, kot so kovinska konstrukcija, vrsta strehe, tipi fasade, maksimalne dimenzije ipd. S tem vrtna hiška obdrži prepoznavni CUBIE stil.

Kaj so tipske vrtne hiške?

Lesene tipske vrtne ute predstavljajo načrte projektov, ki smo jih že izdelali in morda ste ravno vi tisti, ki iščete točno takšno hišico za vaš vrt. Tipske lesene ute nimajo možnosti prilagoditve, so pa zaradi hitrejše izdelave kljub enaki kakovosti, 10% cenejše od tistih, ki jih izdelamo po meri.

Torej, če iščete točno takšno vrtno uto, ste na pravem mestu.

Razlike med vrtnimi utami, hiškami in lopami

Pogosto dobimo vprašanje, kaj so razlike med vrtnimi utami, hiškami in utami.

V praksi razlike pravzaprav ni. Gre le za različno pojmovanje iste lesene vrtne hiške. Razlike pa nastanejo pri pričakovanjih naročnikov.

Namreč pri vrtnih hiškah so pričakovanja višja, saj si predstavljamo hiško z letno kuhinjo ali savno, medtem ko so vrtne ute in lope namenjene predvsem za shranjevanje vrtnega orodja.

Izbira materiala za vrtne hiške

Stremimo k izbiri le najbolj kakovostnih materialov na trgu. Zato, je naše prva izbira vedno sibirski macesen AA kvalitete.

Gre za izredno obstojen les, ki zaradi rasti v težkih pogojih vrtni hiški zagotavlja obstojnost in dolgo življenjsko dobo.

Poleg sibirskega macesna, lahko naše lesene hiške oblečete še v omet, eternit ali pločevino. S tem pokrijemo širok spekter potreb naročnikov kot tudi moderne arhitekture.

Proces izdelave vrtne hiške

Vrtna hiška Cubie je v celoti izdelana v lastni proizvodnji. Gradnja lesene hiške poteka skozi 4 faze, kjer se sproti preverjajo vsi detajli in skrbi, da mora vse biti na svojem mestu.

Prav tako smo v letu 2021 izpeljali digitalno transformacijo proizvodnje in poskrbeli, da imajo naši mizarski mojstri na voljo sodobno opremo ter še večji nadzor nad kvaliteto končnega produkta. S tem poskrbimo, da so naše lesene kreacije na najvišjem možnem nivoju.

Po predhodnem dogovoru omogočamo, da si izdelavo pridete ogledati in se s tem na lastne oči prepričate, da je vrtna hiška v varnih in spodobnih rokah.

Cena za vrtno pisarno Cubie

Ker je vsak projekt svojevrsten na naši strani, ne boste našli cen posamezne vrtne sobe. Izjema so le tipske lesene hiške, saj so to že postavljeni projekti in lahko podamo točne izračune.

A vsak lahko ceno za svojo vrtno sobo pridobi z nekaj kliki ter 3 minutami časa.

Namreč v digitalno transformacijo je bila vključena tudi izdelava konfiguratorja, s katerim si lahko hitro in enostavno zgradite vrtno hiško, ki bo prilagojena tako za vas, kot tudi za vaš vrt.

Po izpolnitvi pa v roku 5 minut na e-mail dobite ponudbo s ceno in vsemi podrobnostimi.