Urbana oprema

Moderna oprema za parke, sprehajalne poti, vrtce in šole.

Promo video

Katalog URBANE OPREME

Za vas imamo KATALOG, kjer so na enem mestu združeni vsi izdelki za moderno opremo parkov, sprehajalnih poti, vrtcev in šol.

Sibirski macesen

Urbana oprema Soča

Izdelujemo in razvijamo samostojni program urbane opreme, ki ima enotno zasnovo. Klopi za parke, vrtne garniture, koši za smeti in ostala oprema bodo tako del iste zgodbe, istega dizajna...

Prizadevamo si, da na javne površine prinesemo osvežitev. Moderen dizajn urbane opreme je tako v mestnih središčih, kot na sprehajalnih poteh v naravi več kot zaželen. Kvalitetna izdelava in kombinacija les/kovina poskrbijo za dolgo življenjsko dobo. Možna je izbira večih vrst lesa, kot so sibirski macesen, eksotični lesovi, smreka itd. Les lahko zaradi lažje vključitve v lokalno arhitekturo tudi oljimo v želen barvni odtenek. Kovinski del lahko izdelamo iz inox-a ali vroče cinkanega železa. Kovinsko konstrukcijo lahko prašno pobarvamo v katerikoli RAL odtenek. Prioriteta pri izdelavi sta izbira kvalitetnih materialov in natančna izdelava. Izdelki iz kategorije "Soča" ne potrebujejo vzdrževanja.

Ostala urbana oprema

Moderno, tradicionalno, z lesom ali kovino? Vse je mogoče izdelati. Stranke so tiste, ki prinesejo najboljše ideje. Mi pa smo tisti, ki z veseljem sprejmemo izziv...

Posledično smo skozi leta v ponudbo dodali različne modele klopi in ostale parkovne opreme. Nekatere so primerne za površine, kjer je prioriteta rustikalen videz, spet druge se odlično ujamejo ob prenovah in modernizaciji zastarelih javnih površin. Nekatere so samostojne, druge postavimo okoli drevesa, tretje so oprte na visoko gredo... Imate načrte za izdelavo urbane opreme, ki je ni v našem katalogu? Kontaktirajte nas in v kolikor je izdelek tehnično izvedljiv, vam z veseljem pomagamo pri izvedbi.

Brezplačni produktni katalog

Bi ponudbo Mizarstva Hrovat radi natisnili in pokazali še komu? Prenesite kratek katalog glavnih izdelkov iz naše ponudbe.

Zavrti me levo ali desno

Prednosti naše urbane opreme

Mi smo prava izbira za vaš projekt.

masivna in trpežna izvedba

ne potrebuje vzdrževanja

prilagojeno večjim obremenitvam

možnost vijačenja v tla

sibirski macesen ali impregnirana smreka

Vroča kad na našem vikendu je bila najboljša odločitev do zdaj. Z ženo si ob vikendih vedno rada privoščiva sproščanje, še posebno uživava ob jasnih večerih, ko opazujeva zvezdnato nebo. Hvala Hrovatom za idejo in seveda kvalitetno izvedbo.

Roman Lipnik
Kaj pravijo naši naročniki

Ko smo si zaželeli vrtno lopo poleg naše hiše, smo na spletu našli vaše mizarstvo. S končnim izdelkom ste pokazali, da smo se prav odločili.

Peter Kovač
Kaj pravijo naši naročniki

Sem izjemno zadovoljen z izdelavo brunarice Mizarstva Hrovat. Kvaliteta s prijaznostjo celotne ekipe. Prijatelji me vedno sprašujejo, kdo je naredil najino brunarico. In vedno z veseljem povem, da so jo naredili v Mizarstvu Hrovat.

Ivo Špendal
Kaj pravijo naši naročniki