Senčila

Poskrbimo za senčenje tako v hiši, kot na terasi.

Več o senčilih

Sibirski macesen

Senčenje na terasi

Vsi si želimo svetlobo, vse dokler ta ne postane preveč moteča. Težava nastane...

...v poletnem času, ko je popoldansko sonce običajno premočno. Nasvet, ki bi ga radi delili z vami: pergole nikoli ne pokrivajte z NEprosojno kritino, če je ta pozicionirana pred dnevno sobo. S tem si boste močno omejili dostop svetlobe v hišo. Tudi takrat, ko bi si dodatne svetlobe močno želeli. Recimo ob sončnih dnevih pozimi. Rešitev je prosojna kritina, pri kateri lahko s pomočjo brisolejev ali platnenih senčil reguliramo jakost svetlobe in vetra (stenski brisole). Ko si boste svetlobe želeli, jo boste imeli več kot dovolj. Ko pa ta postane moteča, senčila poljubno nastavite.

Senčenje v hiši

Vsi poznamo klasične načine senčenja: rolete, žaluzije, pliseji... Ste morda za bolj drzno rešitev v kombinaciji z lesom?

Les je material, ki je v sodobni arhitekturi vedno bolj priljubljen. Namesto klasičnih senčil, lahko na vašo hišo fiksiramo drsna polkna, ki so izdelana iz kombinacije lesa in kovine. Polkna izdelujemo po meri, iz sibirskega macesna ali kateregakoli drugega lesa.

Brezplačni produktni katalog

Bi ponudbo Mizarstva Hrovat radi natisnili in pokazali še komu? Prenesite kratek katalog glavnih izdelkov iz naše ponudbe.

Zavrti me levo ali desno

Naše prednosti

Mi smo prava izbira za vaš projekt

inovativno in moderno

ne potrebuje vzdrževanja

izdelujemo po vaših merah

prisluhnemo in svetujemo

pri montaži se prilagajamo terenu

Vroča kad na našem vikendu je bila najboljša odločitev do zdaj. Z ženo si ob vikendih vedno rada privoščiva sproščanje, še posebno uživava ob jasnih večerih, ko opazujeva zvezdnato nebo. Hvala Hrovatom za idejo in seveda kvalitetno izvedbo.

Roman Lipnik
Kaj pravijo naši naročniki

Ko smo si zaželeli vrtno lopo poleg naše hiše, smo na spletu našli vaše mizarstvo. S končnim izdelkom ste pokazali, da smo se prav odločili.

Peter Kovač
Kaj pravijo naši naročniki

Sem izjemno zadovoljen z izdelavo brunarice Mizarstva Hrovat. Kvaliteta s prijaznostjo celotne ekipe. Prijatelji me vedno sprašujejo, kdo je naredil najino brunarico. In vedno z veseljem povem, da so jo naredili v Mizarstvu Hrovat.

Ivo Špendal
Kaj pravijo naši naročniki