Prodajne stojnice

Prodajne stojnice, primerne za vsako sodobno tržnico.

Želite, da mestna tržnica zaživi v vsem svojem sijaju?

PODKATEGORIJSKA STRAN

See all projects
Vse kategorije Cubie design Kovina Moderno Prodajne stojnice Sibirski macesen Stojnice Sveže iz naše delavnice Urbana oprema

Promo video

Sibirski macesen

Zaprte stojnice

Zaprte stojnice so odlične takrat, ko na tržnici prodajamo več izdelkov hkrati. Ker se stojnica v celoti zapre, lahko zaloga čez noč ostane na policah.

Takšna stojnica je primerna za razstavljalce, ki so na tržnici prisotni celo sezono. Notri je dovolj prostora za vso zalogo, blagajno in osebne predmete. Opcijsko lahko stojnico opremimo tudi z elektroinštalacijo, ki dodatno pripomore k funkcionalnosti. Stojnico na lokacijo pripeljemo z avtodvigalom, izdelano v celoti. Stojnica je premičen objekt, kar pomeni, da ni vijačena v podlago, zato jo je možno tudi naknadno prestavljati.

Odprte stojnice

Ta tip stojnic pride v poštev pri priložnostnih razstavljalcih, ki ne potrebujejo veliko prostora in lahko svoje izdelke čez noč odpeljejo domov. 

Nekatere odprte stojnice so majhne, druge večje. Kljub dejstvu, da je osnova odprta, ponuja streho nad glavo. Pod pultom oz. na polici lahko ravno tako odložimo odvečno zalogo in nekaj osebnih stvari. Na voljo je več različnih materialov, opcijsko se lahko tudi dimenzijsko prilagodimo. Tako kot odprta stojnica, je tudi ta vnaprej izdelana v celoti in dostavljena z avtodvigalom.

Tržnica je ogledalo vsakega mesta, zato smo pripravili nekaj rešitev, da bo vaše mesto imelo lepo tržnico, kjer bodo lahko lokalni pridelovalci hrane in drugi prodajalci lahko s ponosom ponudili svoje pridelke lokalnemu prebivalstvu. V ta namen smo pripravili nekaj opcij zaprtih in odprtih stojnic. Stojnice se razlikujejo  tako po obliki kot po načinu izgradnje in tudi glede na prodajni izdelek. Stojnice lahko izdelamo kot fiksni objekt ali pa odprto oz. zaprto. Stojnico enostavno pripeljemo in z avtodvigalom in položimo na svoje mesto. Seveda lahko takšno stojnico tudi na enak način prestavimo ali odpeljemo na drugo lokacijo.

Brezplačni produktni katalog

Bi ponudbo Mizarstva Hrovat radi natisnili in pokazali še komu? Prenesite kratek katalog glavnih izdelkov iz naše ponudbe.

Zavrti me levo ali desno

Prednosti Cubie stojnic

Mi smo prava izbira za vaš projekt.

premični objekt

moderen dizajn

ne potrebuje vzdrževanja

kovinska konstrukcija

vsaka stojnica je izdelana po meri

Vroča kad na našem vikendu je bila najboljša odločitev do zdaj. Z ženo si ob vikendih vedno rada privoščiva sproščanje, še posebno uživava ob jasnih večerih, ko opazujeva zvezdnato nebo. Hvala Hrovatom za idejo in seveda kvalitetno izvedbo.

Roman Lipnik
Kaj pravijo naši naročniki

Ko smo si zaželeli vrtno lopo poleg naše hiše, smo na spletu našli vaše mizarstvo. S končnim izdelkom ste pokazali, da smo se prav odločili.

Peter Kovač
Kaj pravijo naši naročniki

Sem izjemno zadovoljen z izdelavo brunarice Mizarstva Hrovat. Kvaliteta s prijaznostjo celotne ekipe. Prijatelji me vedno sprašujejo, kdo je naredil najino brunarico. In vedno z veseljem povem, da so jo naredili v Mizarstvu Hrovat.

Ivo Špendal
Kaj pravijo naši naročniki