Počitniške hiše

Ko notranji mir dobi obliko...

Moj raj na zemlji.

Odkrijte vaše sanjsko zatočišče s CUBIE počitniško hiško!

Vsakdo si zasluži prostor, kamor se lahko umakne od vsakodnevnega vrveža, kjer lahko sprosti svojo domišljijo in se posveti družini. Ponujamo vam priložnost, da zgradite svoj sanjski počitniški dom, ki bo prizorišče nepozabnih družinskih trenutkov in ustvarjanja dragocenih spominov.

Si lahko predstavljate, kako se smejite ob družinskih igrah v dnevni sobi? Kako pripravite zajtrk in ga uživate na prostorni terasi, medtem ko se vaši otroci igrajo na vrtu ali plaži? Ali kako so ob večerih pripovedujete zgodbe in se stiskate skupaj?

Ta projekt je več kot samo gradnja; je priložnost za ustvarjanje kraja, kjer bodo zrasli neprecenljivi družinski spomini. Kraj, kjer boste lahko preživljali počitnice, praznovanja ali preprosto uživali v miru in sproščenosti.

Minimalističen, a prostorsko učinkovit dizajn poskrbi za vse potrebe vaše družine, obenem pa navduši okolico s svojo lepoto.

Torej, si želite videti iskrice v očeh svojih otrok, ter si prikrasti nasmeh na svoj obraz? 

Potem si pustite, da vam naša počitniška hiša, to omogoči!

Prednosti počitniške Cubie hiše

  • lahko je začasna, saj je gradnja modularna - ko je ne potrebujete več jo lahko prodate in na isti parceli postavite večjo ali pa se skupaj s hiško preselite na drugo lokacijo.
  • Prva leta lahko v njej stanujete, ko pa postane premajhna, jo prestavite na morje/v hribe in v njej uživate med vikendi.

Prednosti naših počitniških hiš

Mi smo prava izbira za vaš projekt.

vsaka cubie hiška je izdelana po naročilu

toplotna izolacija od 15cm do 40cm

ne potrebujejo vzdrževanja

hišo dostavimo izdelano v celoti

dostavo na lokaciji opravimo v 60 minutah

Usklajevanje izvajalcev

Pri gradnji hiše je usklajevanje izvajalcev vedno trn v peti. Pozorni moramo biti na časovne termine, fazo gradnje in seveda kvaliteto. Vse to je naporno in časovno zamudno.

Pri bivalnih hiškah CUBIE smo se tega lotili na drugačen način.

Detajli, ki niso pozabljeni

Detajli so razlika med povprečnim in vrhunskim izdelkom.

Kako smo za to poskrbeli pri naših IZOLIRANIH enotah, si poglejte v videu.

Kaj pa rok dobave?

Zamujen rok dobave je vedno razlog za slabo voljo. Poleg tega pa nam, pri gradnji zidane vrtne hiše, samo en zamujen rok podre vse načrte za nadaljnje podizvajalce in ustvari velko nepotrebnega dela.

Izolirana enota CUBIE to rešuje z modularnim načinom dela.

Kakovost je vedno na prvem mestu

Vrtna zidana hiša je sinonim za toplino, varnost in trdnost. S tem se lahko vsi strinjamo. Kaj pa lesena modularna hiša, zgrajena po zadnjih smernicah in usmeritvah gradbeništva? Je lahko podobna?

Odgovor boste našli v videu.