Objekti za zabojnike za smeti CUBIE

Ko smetnjaki postanejo modni dodatek.

banner.JPG

Objekti za zabojnike za smeti CUBIE

So vaši smetnjaki še vedno najgrši del vrta?

Imate za urediti samo še "en detajl", pa bo vaš vrt res popoln?

 

Te nadležne smetnjake bi radi skrili čim dlje stran, da jih nihče ne vidi..." ste si mislili in jih pospravili za hišo, kjer niso "na očeh" in tam nikogar ne motijo. Pa je prišla sreda, ko bi morali ob cesto postaviti "rumeno kanto", vi pa ste nanjo pozabili. Kot da nimate že dovolj drugih obveznosti, morate po novem misliti še na to. Otroci, zdravje, služba, hiša... Ali niso te stvari pomembnejše od vašega vrta? Na žalost, na ta račun velikokrat trpi ravno okolica vašega doma, ki pa je hkrati ogledalo, s katerim se predstavljate v svetu. Zakaj ne bi zmede s smetnjaki odpravili na praktičen, način, ki stilsko celo dopolni vaše dvorišče?

 

Potem so Pametni smetarnik CUBIE idealni za vas!

Postavite ga ob cesto, kjer lahko komunalna služba samostojno dostopa do smetnjakov in jih izprazni. Ko smetnjak polnite z odpadki, se ni potrebno dotikati ničesar. Z nogo podrsajte po tleh in dvižna vratca se odprejo. Hkrati pa se odprejo tudi pokrovi smetnjakov, brez, da bi se česarkoli dotikali.  Da je vse skupaj še enostavnejše, se pokrovi po 30 sekundah zaprejo samodejno. Se vam velikokrat zgodi, da morate smeti odnesti ponoči, ko je vidljivost slaba? Brez skrbi. Ko se pokrovi smetnjakov pričnejo odpirati, se samodejno prižge LED osvetlitev. Tako vam ne bo potrebno svetiti s telefonom in se spraševati "kateri smetnjak je že za biološke odpadke?".

 

Je smetarnik lahko praktičen še bolj? Morda pa vam bo naslednja različica pametnega smetarnika, čez nekaj let, smeti odnesla kar sama... :) Pustimo se presenetiti!