Zabojniki za smeti CUBIE – objekti

Da bodo tudi smetnjaki dobili svoje mesto.

Pametni smetarnik

Imate za urediti samo še "en detajl", pa bo vaš vrt res popoln?

Te nadležne smetnjake bi radi skrili čim dlje stran, da jih nihče ne vidi..." ste si mislili in jih pospravili za hišo, kjer niso "na očeh" in tam nikogar ne motijo. Pa je prišla sreda, ko bi morali ob cesto postaviti "rumeno kanto", vi pa ste nanjo pozabili. Kot da nimate že dovolj drugih obveznosti, morate po novem misliti še na to. Otroci, zdravje, služba, hiša... Ali niso te stvari pomembnejše od vašega vrta? Na žalost, na ta račun velikokrat trpi ravno okolica vašega doma, ki pa je hkrati ogledalo, s katerim se predstavljate v svetu. Zakaj ne bi zmede s smetnjaki odpravili na praktičen, način, ki stilsko celo dopolni vaše dvorišče?

Sibirski macesen

Potem je pametni smetarnik CUBIE idealen za vas!

Zabojniki za smeti se lahko postavijo ob cesto, kjer lahko komunalna služba samostojno dostopa do smetnjakov in jih izprazni. Ko smetnjak v zabojniku za smeti polnite z odpadki, se ni potrebno dotikati ničesar. Z nogo podrsajte po tleh in dvižna vratca se odprejo. Hkrati pa se odprejo tudi pokrovi smetnjakov, brez, da bi se česarkoli dotikali.  Da je vse skupaj še enostavnejše, se pokrovi po 30 sekundah zaprejo samodejno. Se vam velikokrat zgodi, da morate smeti odnesti ponoči, ko je vidljivost slaba? Brez skrbi. Ko se pokrovi smetnjakov pričnejo odpirati, se samodejno prižge LED osvetlitev. Tako vam ne bo potrebno svetiti s telefonom in se spraševati "kateri smetnjak je že za biološke odpadke?". Zabojniki za smeti Cubie ne potrebujejo vzdrževanja, saj so izdelani iz prve kvalitete sibirskega macesna.

Je smetarnik oz. zabojnik za smeti lahko praktičen še bolj? Morda pa vam bo naslednja različica pametnega smetarnika, čez nekaj let, smeti odnesla kar sama... :) Pustimo se presenetiti!

Brezplačni produktni katalog

Bi ponudbo Mizarstva Hrovat radi natisnili in pokazali še komu? Prenesite kratek katalog glavnih izdelkov iz naše ponudbe.

Zavrti me levo ali desno

Prednosti smetarnikov

Mi smo prava izbira za vaš projekt.

Zabojniki za smeti so modni dodatek k vaši hiši

Zabojniki za smeti imajo LED razsvetljavo

zabojniki za smeti se samodejno odpirajo in zapirajo

kombinacija lesa 1. kategorije in kovinske konstrukcije

zabojniki za smeti ne potrebujejo vzdrževanja

Vroča kad na našem vikendu je bila najboljša odločitev do zdaj. Z ženo si ob vikendih vedno rada privoščiva sproščanje, še posebno uživava ob jasnih večerih, ko opazujeva zvezdnato nebo. Hvala Hrovatom za idejo in seveda kvalitetno izvedbo.

Roman Lipnik
Kaj pravijo naši naročniki

Ko smo si zaželeli vrtno lopo poleg naše hiše, smo na spletu našli vaše mizarstvo. S končnim izdelkom ste pokazali, da smo se prav odločili.

Peter Kovač
Kaj pravijo naši naročniki

Sem izjemno zadovoljen z izdelavo brunarice Mizarstva Hrovat. Kvaliteta s prijaznostjo celotne ekipe. Prijatelji me vedno sprašujejo, kdo je naredil najino brunarico. In vedno z veseljem povem, da so jo naredili v Mizarstvu Hrovat.

Ivo Špendal
Kaj pravijo naši naročniki