Zabojniki za smeti CUBIE – objekti

Da bodo tudi smetnjaki dobili svoje mesto.

So vaši smetnjaki še vedno najgrši del vrta?
Imate za urediti samo še "en detajl", pa bo vaš vrt res popoln?

Cubie smetarnik

Imate za urediti samo še "en detajl", pa bo vaš vrt res popoln?

Te nadležne smetnjake bi radi skrili čim dlje stran, da jih nihče ne vidi..." ste si mislili in jih pospravili za hišo, kjer niso "na očeh" in tam nikogar ne motijo. Pa je prišla sreda, ko bi morali ob cesto postaviti "rumeno kanto", vi pa ste nanjo pozabili. Kot da nimate že dovolj drugih obveznosti, morate po novem misliti še na to. Otroci, zdravje, služba, hiša... Ali niso te stvari pomembnejše od vašega vrta? Na žalost, na ta račun velikokrat trpi ravno okolica vašega doma, ki pa je hkrati ogledalo, s katerim se predstavljate v svetu. Zakaj ne bi zmede s smetnjaki odpravili na praktičen, način, ki stilsko celo dopolni vaše dvorišče?

Sibirski macesen

Potem je smetarnik CUBIE idealen za vas!

Zabojniki za smeti se lahko postavijo ob cesto, kjer lahko komunalna služba samostojno dostopa do smetnjakov in jih izprazni. Ko smetnjak v zabojniku polnite z odpadki, se ni potrebno dotikati smetnjakov. Z roko dvignete pokrov smetarnika, hkrati pa se odprejo tudi pokrovi smetnjakov, brez, da bi se jih dotikali. Smetarniki Cubie ne potrebujejo vzdrževanja, saj so izdelani iz prve kvalitete sibirskega macesna. Les bo z leti pridobil sivo patino. CUBIE smetarnik se stilsko odlično poda tudi s CUBIE vrtnimi hišicami. Tako si lahko vrt opremite v enotnem stilu.

Brezplačni produktni katalog

Bi ponudbo Mizarstva Hrovat radi natisnili in pokazali še komu? Prenesite kratek katalog glavnih izdelkov iz naše ponudbe.

Zavrti me levo ali desno

Prednosti smetarnikov

Mi smo prava izbira za vaš projekt.

Zabojniki za smeti so modni dodatek k vaši hiši

Inovativen in praktičen izdelek

Enostavno odpiranje in zapiranje

kombinacija lesa 1. kategorije in kovinske konstrukcije

smetarniki ne potrebujejo vzdrževanja

Vroča kad na našem vikendu je bila najboljša odločitev do zdaj. Z ženo si ob vikendih vedno rada privoščiva sproščanje, še posebno uživava ob jasnih večerih, ko opazujeva zvezdnato nebo. Hvala Hrovatom za idejo in seveda kvalitetno izvedbo.

Roman Lipnik
Kaj pravijo naši naročniki

Ko smo si zaželeli vrtno lopo poleg naše hiše, smo na spletu našli vaše mizarstvo. S končnim izdelkom ste pokazali, da smo se prav odločili.

Peter Kovač
Kaj pravijo naši naročniki

Sem izjemno zadovoljen z izdelavo brunarice Mizarstva Hrovat. Kvaliteta s prijaznostjo celotne ekipe. Prijatelji me vedno sprašujejo, kdo je naredil najino brunarico. In vedno z veseljem povem, da so jo naredili v Mizarstvu Hrovat.

Ivo Špendal
Kaj pravijo naši naročniki