Lesene terase in podesti

Izdelava lesenih podestov/teras po naročilu iz smreke, sibirskega macesna, termolesa ali eksotičnega lesa.

Že poznate občutek nežnosti in topline, ki jo pričara hoja po lesu?

Vse kategorije Leseni podesti in terase Sveže iz naše delavnice Lesene vrtne ograje Novo Projekti Cubie pergole Kovinske pergole Pergole Senčila Vrtni leseni brisoleji Sibirski macesen Eksotični lesovi Sestavljive terase Termo jesen Impregnirana smreka Izbira lesa za lesen podest/teraso Les za terase

Promo video

Najpomembnejša je pravilna montaža

Lesena terasa je izdelek, ki je najbolj občutljiv na vlago in vremenske razmere, saj je v neposrednem stiku z dežjem...

...in v neposredni bližini zemlje. Posledično je pravilna montaža še toliko bolj pomembna. Pri montaži lesene terase moramo biti previdni na fiksiranje v tla. Ker pri tleh velikokrat po padavinah zastaja voda, je pomembno, da je lesenih elementov, ki se dotikajo tal čim manj. Druga stvar, na katero bi radi opozorili, je izbira pritrditve. Izogibamo se ne vidnemu vijačenju, saj ta sistem zaradi delovanja lesa na dolgi rok popusti. Vidni vijaki iz inox-a so dolgoročno najboljša izbira, kljub pomislekom glede končnega izgleda. To je edina dolgoročna opcija!

Skoraj brez vzdrževanja

Ob pravilni vgradnji lesene terase, ta zahteva zelo malo pozornosti, zato ste lahko brez skrbi...

V kolikor je terasa vgrajena pravilno, se nimate česa bati. Terasa je namenjena uporabi na prostem, saj je večina materialov, ki jih uporabljamo, odpornih na visoko količino vlage. Če pa želite življenjsko dobo še podaljšati, predlagamo, da v zimskem času, po snežnih padavinah iz nje odstranite sneg. S tem poskrbite, da se bodo deske v sončnem vremenu posušile hitreje.
Les nas spremlja na vsakem koraku že od rojstva naprej. Kljub poplavi novo izumljenih materialov je les še vedno material, ki ostaja nenadomestljiv. Na spletni strani, kjer se nahajate, si boste lahko bolj podrobno ogledali podeste izdelane večinoma iz sibirskega macesna. Uporabljamo izključno les boljše kvalitete, kajti le tako lahko garantiramo, da bo končni izdelek kvalitetno izdelan in da bo trajnost primerna uporabljenim materialom. Zakaj se odločiti za izdelavo terase iz sibirskega macesna pri nas?

  Vse elemente izdelamo v naši proizvodnji, od surovine, do montaže, zato imamo nadzor nad kvaliteto materiala.
  Les kontrolirano posušimo, zato ima primerno vlažnost glede na namen - s tem zmanjšamo možnost kasnejših deformacij lesa.
  V naših izdelkih ne boste našli lesa, ki ima "sredino" ali stržen; to je prvi pogoj, da zmanjšamo tveganje nastanka večjih razpok.
  Les je dvojno brušen.
  Imamo možnost impregnacije s potapljanjem ali površinsko zaščito s premazi na osnovi smol, na vodni osnovi ali na osnovi olj.
  Prevzamemo kompletno zunanjo ureditev lesenega dela (leseni podesti, lesena fasadalesena vrtna ograja)
  Na svojih in tujih napakah učimo že od leta 1964 in verjamemo, da je teh napak ostalo res zelo malo.

Brezplačni produktni katalog

Bi ponudbo Mizarstva Hrovat radi natisnili in pokazali še komu? Prenesite kratek katalog glavnih izdelkov iz naše ponudbe.

Zavrti me levo ali desno

Naše prednosti

Mi smo prava izbira za vaš projekt

prisluhnemo in svetujemo

na voljo več vrst lesa

natančna izdelava

izkušena ekipa montažerjev

uporabljamo le zanesljive načine vijačenja

Vroča kad na našem vikendu je bila najboljša odločitev do zdaj. Z ženo si ob vikendih vedno rada privoščiva sproščanje, še posebno uživava ob jasnih večerih, ko opazujeva zvezdnato nebo. Hvala Hrovatom za idejo in seveda kvalitetno izvedbo.

Roman Lipnik
Kaj pravijo naši naročniki

Ko smo si zaželeli vrtno lopo poleg naše hiše, smo na spletu našli vaše mizarstvo. S končnim izdelkom ste pokazali, da smo se prav odločili.

Peter Kovač
Kaj pravijo naši naročniki

Sem izjemno zadovoljen z izdelavo brunarice Mizarstva Hrovat. Kvaliteta s prijaznostjo celotne ekipe. Prijatelji me vedno sprašujejo, kdo je naredil najino brunarico. In vedno z veseljem povem, da so jo naredili v Mizarstvu Hrovat.

Ivo Špendal
Kaj pravijo naši naročniki