Krka - smreka/macesen

GARNITURA KRKA0

Krka - smreka/macesen

Šifra izdelka: VG246

Pošlji povpraševanje → Obdelave lesa → Lestvica kvalitete lesa → Možnosti financiranja →

Novost v naši proizvodnji! Poleg smrekovih garnitur je možna izdelava tudi iz sibirskega macesna.

Večkrat smo zasledili povpraševanja po "klasičnih" mizah in stolih za zunaj, vendar nekako ni bilo pravih rešitev, ki bi združile trdnost, enostavnost, lep izgled in seveda predvsem trajnost. Lotili smo se tega problema in našli ustrezno rešitev, ki bo po našem mnenju zadovoljila številne kupce v Sloveniji in v tujini. Izdelali smo mizo, ki je po izgledu iz masivnega lesa, vendar podroben ogled vrtne mize razkrije, da se pod lesom skriva kovinsko ogrodje, ki zagotavlja veliko trdnost. Problem tovrstnih miz iz masivnega lesa pri zunanji uporabi je trdnost nog. Ta problem je sedaj trajno rešen.

Pri izdelavi stola smo se potrudili - tako kot pri vseh naših vrtnih garniturah - da je sedenje kar se da udobno in neutrudljivo. Konstrukcija je izdelana iz masivnega lesa in trdno spojena z vijaki in lepljena s posebnimi lepili.

Ponudili smo možnost izbire materiala in sicer med klasičnim smrekovin lesom, ki ga lahko impregniramo s potapljanjem, na izbiro pa vam nudimo tudi izdelavo iz sibirskega macesna, ki je bolj trajen les in ne potrebuje nobene zaščite. Les pa sčasoma posivi.

Les: sibirski macesen, smreka

Dimenzije mize:

višina: 74 cm
širina: 86 cm
dolžina: po naročilu kupca

Dimenzije stola:

višina: 45 cm
širina: 46 cm

Možna dobava tudi posameznih stolov brez mize.

Oglejte si tudi