3Cingl - sibirski macesen

Cinglnaslovna

3Cingl - sibirski macesen

Šifra izdelka:

Pošlji povpraševanje → Obdelave lesa → Lestvica kvalitete lesa → Naročilo 3D projekcije → Možnosti financiranja →
POČIVALNIK 3CINGL
3cinglje modellesenega počivalnika, ki s svojo obliko, nastavljivostjo in vsestransko uporabnostjo zadovolji še tako zahtevnega uporabnika. Namenjen je predvsem zunanji uporabi, narejen pa je iz oljenega masivnega lesa.
Njegove tri noge so idealna rešitev za varno, enostavno in hitro postavitev tudi na neravnih tleh (trava, pesek). Trinožna konstrukcija ima številne dobre in uporabne lastnosti.
Postavitev je hitra in enostavna. Ležalno-sedalni del je z jekleno vrvjo vpet med tri nosilne noge. Sedalno-ležalni del je sestavljen iz lesenih letvic in inoks distančnikov, ki so vpeti v jeklenico. Počitek in predvsem občutki hrbtnega dela v neposrednem dotiku na rahlo premične letvice je resnično ugoden ter sproščujoč.
Za ležeči položaj smo počivalniku dodali še podaljšek za noge, s katerim nogam omogočimo popolno lagodje in sproščenost. Ko ga ne potrebujemo več, ga enostavno odstranimo in položimo pod sedišče.

POČIVALNIK 3CINGL

3cingl je model lesenega počivalnika, ki s svojo obliko, nastavljivostjo in vsestransko uporabnostjo zadovolji še tako zahtevnega uporabnika. Namenjen je predvsem zunanji uporabi, narejen pa je iz oljenega masivnega lesa. Njegove tri noge so idealna rešitev za varno, enostavno in hitro postavitev tudi na neravnih tleh (trava, pesek). Trinožna konstrukcija ima številne dobre in uporabne lastnosti.Postavitev je hitra in enostavna. Ležalno-sedalni del je z jekleno vrvjo vpet med tri nosilne noge. Sedalno-ležalni del je sestavljen iz lesenih letvic in inoks distančnikov, ki so vpeti v jeklenico. Počitek in predvsem občutki hrbtnega dela v neposrednem dotiku na rahlo premične letvice je resnično ugoden ter sproščujoč. Za ležeči položaj smo počivalniku dodali še podaljšek za noge, s katerim nogam omogočimo popolno lagodje in sproščenost. Ko ga ne potrebujemo več, ga enostavno odstranimo in položimo pod sedišče.

Oglejte si tudi