Za nepozabne noči.

Vroča kad iz lesa

Ste utrujeni in vas vse boli?

Ker med vama iskrica še tli.
Vroča kad iz lesa

Nimate časa za vikend v toplicah?

Za hladne zimske dni.
Vroča kad iz lesa

Si želite relaksacije in počitka?

Ker ljubezen v vas še vedno živi.
Vroča kad iz lesa

Ne najdete časa zase?

Ste željni nepozabnih romantičnih trenutkov z vašo ljubljeno osebo?

Naravni wellness kar na vašem vrtu!

PODKATEGORIJSKA STRAN

See all projects
Vse kategorije Lesene vroče kadi na drva Plastični vložek

Ko sanje... postanejo resničnost.

Sibirski macesen

Sibirski macesen

Sibirski macesen je vsestransko uporaben les. Zaradi trdnosti in obstojnosti ga uporabljajo za…

Smreka

Smrekov les je rdečkasto-bele barve. Les lahko vsebuje žepke napolnjene s smolo. Pri obdelavi lesa…

… so smolnati žepki sicer moteči, tehnično pa ne predstavljajo nobene razlike v funkcionalnosti. Smrekova vroča kad oz. leseni čeber je cenovno ugodna rešitev v primeru, da je postavljena pod nadstreškom ali pergolo. Tako vremenski vplivi na les delujejo bolj počasi, kar smreki zagotovi daljšo življenjsko dobo. V splošnem velja, da je smreka zelo nepredvidljiva. Lahko se v nekaj letih poškoduje in izrabi, lahko pa zdrži tudi do 20 let.

Si predstavljate kako bi bilo... Iz hladilnika vzamete šampanjec, ki je že dolgo čakal na posebno priložnost. Voda vroče kadi je dovolj segreta, da se je iz nje pričelo rahlo kaditi. Ravno pravi čas, saj je že skoraj noč, poletni vetrič pa ob večerih ni tako prijeten kot podnevi. Na terasi ugasnete še zadnjo luč. Še eno poleno vržete v peč, potem pa lahko skočita v vodo. Po napornem tednu lahko končno izklopite svoje misli in pričnete uživati v trenutku! "Na zdravje" si rečeta ob rahlem žvenketu kristalnih kozarcev, nato pa se tiho zazreta v jasno, zvezdnato nebo. In uživata... Tišina je postala prijetna. Prepuščena sta rahli svetlobi lune in neštetih zvezd, ki vaju danes spremljajo. In uživata... Koliko časa že sanjate o tem? Kdaj ste se nazadnje popolnoma izklopili?

Vroča kad oziroma leseni čeber je izdelan po klasičnem, tradicionalnem postopku iz naravnega smrekovega lesa, sibirskega macesna ali termo lesa. Smrekov les vam nudi posebno domačo, naravno aromo, obenem pa aroma smole smrekovega lesa učinkuje pomirjujoče, medtem ko bo macesnov les poskrbel za izjemno odpornost in dolgo življenjsko dobo, z leti pa bo les pridobil značilen sivkast odtenek. Poudarimo lahko tudi vročo kad iz termo obdelanega lesa. Ta postopek lesu odvzame vse slabe lastnosti (krčenje-raztezanje, ukrivljanje …) in s tem zaščiti izdelek pred gnitjem. Klasična oblika vam zagotavlje domačnost in prijetno počutje. Vroča kad je sestavljena iz dveh delov in sicer iz dela za kopanje in delom za peč, ki ga ščiti lesena pregrada.

Za gretje lesene kadi poskrbi močna notranja peč na drva, po izbiri iz inox materiala ali iz aluminija. Na izbiro je pet različnih dimenzij.

V današnjem stresnem življenjskem slogu, nemalokrat pozabimo poskrbeti zase... Popolne trenutke in notranji mir iščemo v oddaljenih krajih, v upanju, da bomo tam našli tisti "skriti kotiček na koncu sveta", kjer se lahko v celoti posvetimo sebi in svoji sorodni duši. Pa je res potrebno iti tako daleč? Sreča se nahaja tam, kjer jo iščemo. In skriva se v majhnih stvareh. Če jo iščemo doma, je lahko vsak dan v življenju neprecenljiv. Ne pozabite: "samo srečen človek lahko osrečuje druge ljudi."

Zakaj je vroča kad najboljša izbira?


  Ker je raj na zemlji lahko doma, na vašem vrtu!
  Lesene kadi lahko uporabljate skozi celo leto.
  V poletnem času lesene kadi pričarajo nepozabno osvežitev pod zvezdnatim nebom.
  V zimskem času, obdana s snegom, pričara čarobne trenutke z nepozabnimi spomini.
  Toploto oddaja grelec na drva.
  Enostavna postavitev in uporaba lesene kadi.
  Ugodna cena lesene kadi.

Brezplačni produktni katalog

Bi ponudbo Mizarstva Hrovat radi natisnili in pokazali še komu? Prenesite kratek katalog glavnih izdelkov iz naše ponudbe.

Zavrti me levo ali desno

Prednosti naših kadi

Mi smo prava izbira za vaš projekt.

Ker je raj na zemlji lahko doma, na vašem vrtu!

Uporabljate jo lahko skozi celo leto

V poletnem času pričara nepozabno osvežitev pod zvezdnatim nebom

V zimskem času, obdana s snegom, pričara čarobne trenutke z nepozabnimi spomini

Toploto oddaja grelec na drva

Vroča kad na našem vikendu je bila najboljša odločitev do zdaj. Z ženo si ob vikendih vedno rada privoščiva sproščanje, še posebno uživava ob jasnih večerih, ko opazujeva zvezdnato nebo. Hvala Hrovatom za idejo in seveda kvalitetno izvedbo.

Roman Lipnik
Kaj pravijo naši naročniki

Ko smo si zaželeli vrtno lopo poleg naše hiše, smo na spletu našli vaše mizarstvo. S končnim izdelkom ste pokazali, da smo se prav odločili.

Peter Kovač
Kaj pravijo naši naročniki

Sem izjemno zadovoljen z izdelavo brunarice Mizarstva Hrovat. Kvaliteta s prijaznostjo celotne ekipe. Prijatelji me vedno sprašujejo, kdo je naredil najino brunarico. In vedno z veseljem povem, da so jo naredili v Mizarstvu Hrovat.

Ivo Špendal
Kaj pravijo naši naročniki