Premična zunanja kotlovnica

Kurilnica13wm2

Premična zunanja kotlovnica

Šifra izdelka:

Če ravnokar razmišljate, kako boste razbili vašo sicer še dobro kurilnico, potem je naša ideja rešitev vašega problema.

  • vašo staro kurilnico boste lahko pustili nedotaknjeno, saj nikoli ne veste, s čim se boste greli čez 10 let.
  • običajno imajo novejši objekti majhno kurilnico, saj so bile povečini načrtovani za kurilno olje, ali za plin. Seveda ni prostora za poceni trda goriva. Premična zunanja kurilnica je idealna rešitev. Nobenega rušenja sten, nobenih predelav in nobenih reševanj problemov z desetimi mojstri. Mobilno kurilnico vam pripeljemo z avtodvigalom na lokacijo in povežemo cevi z vašim starim kurilnim sistemom.
  • mobilno kurilnico vam izdelamo po naročilu s pečjo na pelete ali trda goriva. Razporeditev je simbolična in jo prilagajamo vsakemu kupcu posebej.
  • spletna stran o mobilnih kurilnicah je še v izdelavi
Pošlji povpraševanje → Obdelave lesa → Lestvica kvalitete lesa → Naročilo 3D projekcije → Ponudba za podjetja → Možnosti financiranja → Nepovratna sredstva →

Vsakodnevno višji stroški ogrevanja nas čedalje bolj silijo v uporabo alternativnih rešitev ogrevanja vašega objekta. Slovenija je ena najbogatejših držav na svetu s količino lesne biomase na prebivalca. Sodobna gradnja objektov je povsem zanemarila to našo slovensko posebnost, zato večina novejših objektov nima primernih prostorov za skladiščenje drv, sekancev ali lesnih pletov, ki so lahko cenovno ugoden vir ogrevanja.

Povpraševanje strank nas je nekako prisililo k iskanju rešitev na tem področju, zato vam ponujamo nekaj izdelkov, ki so šli že skoraj na smetišče zgodovine in za katere smo 20 let nazaj mislili, da jih ne bomo več potrebovali. Ponujamo vam izvirne izdelke, ki so plod naših idej in zamisli.

Oglejte si tudi