Ko vaš vrt postane sanjski.

CUBIE tipski vrtni boksi

Že imate prostor za vrtno orodje?

Moderne majhne vrtne hišice.

CUBIE tipski vrtni boksi

Nimate prostora za kolesa?
Modularno je zakon!

CUBIE tipski vrtni boksi

Že imate parkirišče za kosilnico?

Majhne in moderne tipske hišice. Da bo vaš vrt resnično popoln.

Promo video

Zakaj tipski vrtni boks?

Zasede malo prostora

A je hkrati dovolj velik, da vanj pospravite vse. Vrtna oprema, kolesa, drva in krama, ki se nabira okoli hiše bo tako dobila svoj "dom", vrt pa bo postal urejen prostor, kjer boste z veseljem preživljali svoj prosti čas.

Vrhunska kvaliteta a sprejemljiva cena

Kovinska konstrukcija in 1. kvaliteta sibirskega macesna! Vrtni boksi predstavljajo cenejšo alternativo CUBIE hišic, brez kompromisov pri kvaliteti. Nižjo ceno dosegamo zaradi tipskih dimenzij in nekaterih poenostavljenih tehničnih rešitev.

Lepo se poda k vaši hiši

Dali smo vse od sebe in ustvarili dizajn, ki resnično sovpada z vašim sodobnim vrtom. Hkrati pa zaradi majhnosti hišica ne bo zahtevala veliko prostora. Les na vrtu poskrbi za toplino in omogoči kvalitetno bivanje v sožitju z naravo.

Dolga življenjska doba brez vzdrževanja

Lesa ni potrebno zaščititi ali pobarvati. Kombinacija kovinske konstrukcije in sibirskega macesna omogočata izjemno življenjsko dobo. Izdelek ne potrebuje vzdrževanja, les pa bo z leti posivel. Ker je konstrukcija dvignjena od tal na kovinskih nogicah, se podlaga vedno zrači, kar pa preprečuje trohnjenje lesa in rjavenje konstrukcije.

Sestavljanje ni potrebno

Nimate časa za sestavljanje? Hišico pri nas prevzamete že izdelano! Na lokacijo jo lahko sami pripeljete s tovorno prikolico, kombijem ali manjšim avtodvigalom. Pri organizaciji prevoza pa vam pomagamo mi.

Modularna zasnova

Hišice lahko med seboj spajamo. S tem dosežemo neomejeno funkcionalnost in hkrati moderen dizajn. To je še posebej uporabno v večstanovanjskih hišah, vrstnih hišah, stanovanjskih blokih ipd.

Brezplačni produktni katalog

Urejate okolico hiše? Za vas imamo BREZPLAČNI PRODUKTNI KATALOG s super idejami, ki bodo vaš vrt popeljale na višjo raven.

Vroča kad na našem vikendu je bila najboljša odločitev do zdaj. Z ženo si ob vikendih vedno rada privoščiva sproščanje, še posebno uživava ob jasnih večerih, ko opazujeva zvezdnato nebo. Hvala Hrovatom za idejo in seveda kvalitetno izvedbo.

Roman Lipnik
Kaj pravijo naši naročniki

Ko smo si zaželeli vrtno lopo poleg naše hiše, smo na spletu našli vaše mizarstvo. S končnim izdelkom ste pokazali, da smo se prav odločili.

Peter Kovač
Kaj pravijo naši naročniki

Sem izjemno zadovoljen z izdelavo brunarice Mizarstva Hrovat. Kvaliteta s prijaznostjo celotne ekipe. Prijatelji me vedno sprašujejo, kdo je naredil najino brunarico. In vedno z veseljem povem, da so jo naredili v Mizarstvu Hrovat.

Ivo Špendal
Kaj pravijo naši naročniki