CUBIE TIPSKE VRTNE HIŠKE

Varno zavetje za kolesa ali kosilnico

ODDAJ NAROČILO

Promo video

GALERIJA NAJLEPŠIH TIPSKIH HIŠIC

Kaj niso prikupne? 😍

To so samo nekatere Cubie vrtne ute, ki so narejene po tipskih načrtih ali pa so zelo podobne zgoraj prikazanim tipskim hiškam.

Sibirski macesen, ki velja za trajnejšo alternativo iz masivnega lesa, ne potrebuje dodatne zaščite z barvanjem, saj je že sam po sebi dovolj obstojen, da preživi generacijo. Ker se zavedamo, da mora biti vrtna lopa trajna, uporabljamo izključno 1. kvaliteto sibirskega macesna, s certificiranim poreklom Sibirija. Ste vedeli, da večina sibirskega macesna na trgu sploh ne prihaja iz Sibirije? Kliknite TUKAJ, če želite izvedeti zakaj in pa, kako je poreklo povezano z življenjsko dobo izdelka. Površine vrtne hiške, ki so pogosto v stiku z vodo, sčasoma posivijo. Postopek sivenja praviloma traja nekaj let. Na mestih, ki so vodi bolj izpostavljeni, začne les siveti prej, na ostalih mestih kasneje. Sčasoma se na vseh površinah siv odtenek izenači in se barva več ne spreminja. Les s sivenjem ustvari naravno plast zaščite. Na mestih, kjer je stik z vodo minimalen ali pa ga sploh ni, lahko sivenje v celoti preprečite, če površino redno oljite. Mi vam priporočamo, da lesu pustite naraven videz. S tem se izognete stroškom vzdrževanja in v prihodnje nimate nobenih skrbi.
Življenje je lahko zelo preprosto. Zakaj bi posebej za vas razvijali nov dizajn Cubie hiške, ko pa morda še sami ne veste, kaj točno si želite? Rešitev je Cubie tipska hiška. To so namreč hiške, lope in ute, ki smo jih v preteklosti že razvili in imamo zanje pripravljene vse načrte. Posledično je vaša odločitev lažja, hiška pa je narejena hitreje. To nam omogoča, da vam ponudimo 10% popusta na redno ceno. Postavitev vrtne ute Cubie na lokaciji opravimo v eni uri!
  Lastna proizvodnja: ker hiške proizvajamo sami, zares poskrbimo, da je vsak izdelek, ki zapusti našo proizvodnjo izdelan v najvišji kakovosti.
   Možnosti uporabe: vrtna lopa, vrtna uta, vrtna zunanja savna, vrtna soba, vrtna garaža za avto, vrtna garaža za motor, vrtni fitnes, vrtna soba, prodajni kiosk, javne sanitarije...

    Inovativnost je naša strast. Po najboljših močeh se trudimo, da poskrbimo za vaše kvalitetno bivanje v sožitju z naravo. To je naše poslanstvo - kompas, kateremu sledimo na vsakem našem koraku. Vrtne hiške, lope in ute razvijamo skladno z vašimi potrebami. Zelo natančno se trudimo razumeti vaše želje in zanje ponuditi primerne rešitve. Letno izvedemo preko 300 projektov in prav vsak izmed njih je nekaj posebnega. Želimo si, da

     Vrtne lope ali vrtne ute v tej kategoriji so tipske, lahko pa jih izdelamo tudi po naročilu. Skupna lastnost vseh Cubie hišic je prepoznavna "kubusna" oblika z ravno streho elegantne minimalistične linije.
     Za izdelavo vrtnih lop uporabljamo kvaliteten les sibirskega macesna, kompaktne plošče, ometno fasado ali pločevinasto fasado.
     Zaščita lesa: sibirski macesen ne potrebuje dodatne zaščite - opcijsko pa ga lahko oljimo.
     Uporabljamo drsna vrata iz lastne proizvodnje, za katere zagotavljamo dolgo življenjsko dobo.
     Kritina: leta izkušenj in prakse so nam v pomoč pri razvoju detajlov kritine, katero nenehno izpopolnjujemo in s tem poskrbimo, da streha tudi na dolgi rok tesni.
     Kompletna kleparska dela vključno z odtočnimi koriti so izvedena že pred dostavo na končno lokacijo.
     Vrtne ute iz programa Cubie, se dostavijo že v celoti izdelane, zato za pripravo podlage betonski temelj ni nujno potreben.

Brezplačni katalog Cubie hišic.

Bi radi izvedeli kako in zakaj so sploh nastale Cubie hišice? Prenesite katalog in Cubie hišice spoznajte še bolje.

Zavrti me levo ali desno

Prednosti tipskih Cubie hišic

Mi smo prava izbira za vaš projekt.

ker je izdelek tipski, je dobava hitra

brez kompromisov pri kakovosti materiala

ne potrebuje vzdrževanja

hišico dostavimo izdelano v celoti

dostavo na lokaciji opravimo v 60 minutah

VAS ZANIMA VEČ? 

Poglejte si spodnje videe, kjer smo odgovorili na nekaj najbolj pogostih vprašanj.

Kako poskrbimo, da je Cubie hiška z nadstreškom resnično kvalitetno izdelana?

Cubie hiška se predstavi od blizu

Kako dostavimo Cubie hiško?

Pogosta vprašanja

Kaj so vrtne hiške po naročilu?

Vrtne hiške delimo v dve glavni kategoriji. Lesene vrtne lope po naročilu in vrtne hiše tipskih oblik.

Večino naročnikov se odloči za prvo kategorijo, saj s tem dobijo možnost soustvarjanja. Prav tako želimo vsakomur omogočiti, da si zares oblikuje vrtno lopo po svojih željah in potrebah, mi pa to v čim večji meri spravimo v resničnost.

Seveda se moramo držati osnov, kot so kovinska konstrukcija, vrsta strehe, tipi fasade, maksimalne dimenzije ipd. S tem vrtna hiška obdrži prepoznavni CUBIE stil.

Kaj so tipske vrtne hiške?

Lesene tipske vrtne ute predstavljajo načrte projektov, ki smo jih že izdelali in morda ste ravno vi tisti, ki iščete točno takšno hišico za vaš vrt. Tipske lesene ute nimajo možnosti prilagoditve, so pa zaradi hitrejše izdelave kljub enaki kakovosti, 10% cenejše od tistih, ki jih izdelamo po meri.

Torej, če iščete točno takšno vrtno uto, ste na pravem mestu.

Razlike med vrtnimi utami, hiškami in lopami

Pogosto dobimo vprašanje, kaj so razlike med vrtnimi utami, hiškami in utami.

V praksi razlike pravzaprav ni. Gre le za različno pojmovanje iste lesene vrtne hiške. Razlike pa nastanejo pri pričakovanjih naročnikov.

Namreč pri vrtnih hiškah so pričakovanja višja, saj si predstavljamo hiško z letno kuhinjo ali savno, medtem ko so vrtne ute in lope namenjene predvsem za shranjevanje vrtnega orodja.

Izbira materiala za vrtne hiške

Stremimo k izbiri le najbolj kakovostnih materialov na trgu. Zato, je naše prva izbira vedno sibirski macesen AA kvalitete.

Gre za izredno obstojen les, ki zaradi rasti v težkih pogojih vrtni hiški zagotavlja obstojnost in dolgo življenjsko dobo.

Poleg sibirskega macesna, lahko naše lesene hiške oblečete še v omet, eternit ali pločevino. S tem pokrijemo širok spekter potreb naročnikov kot tudi moderne arhitekture.

Proces izdelave vrtne hiške

Vrtna hiška Cubie je v celoti izdelana v lastni proizvodnji. Gradnja lesene hiške poteka skozi 4 faze, kjer se sproti preverjajo vsi detajli in skrbi, da mora vse biti na svojem mestu.

Prav tako smo v letu 2021 izpeljali digitalno transformacijo proizvodnje in poskrbeli, da imajo naši mizarski mojstri na voljo sodobno opremo ter še večji nadzor nad kvaliteto končnega produkta. S tem poskrbimo, da so naše lesene kreacije na najvišjem možnem nivoju.

Po predhodnem dogovoru omogočamo, da si izdelavo pridete ogledati in se s tem na lastne oči prepričate, da je vrtna hiška v varnih in spodobnih rokah.

Cena za vrtne hiške Cubie

Ker je vsak projekt svojevrsten na naši strani, ne boste našli cen posamezne vrtne hiške. Izjema so le tipske lesene hiške, saj so to že postavljeni projekti in lahko podamo točne izračune.

A vsak lahko ceno za svojo vrtno uto pridobi z nekaj kliki ter 3 minutami časa.

Namreč v digitalno transformacijo je bila vključena tudi izdelava konfiguratorja, s katerim si lahko hitro in enostavno zgradite vrtno hiško, ki bo prilagojena tako za vas, kot tudi za vaš vrt.

Po izpolnitvi pa v roku 5 minut na e-mail dobite ponudbo s ceno in vsemi podrobnostimi.

Vroča kad na našem vikendu je bila najboljša odločitev do zdaj. Z ženo si ob vikendih vedno rada privoščiva sproščanje, še posebno uživava ob jasnih večerih, ko opazujeva zvezdnato nebo. Hvala Hrovatom za idejo in seveda kvalitetno izvedbo.

Roman Lipnik
Kaj pravijo naši naročniki

Ko smo si zaželeli vrtno lopo poleg naše hiše, smo na spletu našli vaše mizarstvo. S končnim izdelkom ste pokazali, da smo se prav odločili.

Peter Kovač
Kaj pravijo naši naročniki

Sem izjemno zadovoljen z izdelavo brunarice Mizarstva Hrovat. Kvaliteta s prijaznostjo celotne ekipe. Prijatelji me vedno sprašujejo, kdo je naredil najino brunarico. In vedno z veseljem povem, da so jo naredili v Mizarstvu Hrovat.

Ivo Špendal
Kaj pravijo naši naročniki