Lesu dajemo življenje že

Vertikalni vrtni leseni brisolej Logatec

Količino sonca in vetra je sedaj možno regulirati...

Vertikalni vrtni leseni brisolej Logatec

Šifra izdelka: 
Možnosti uporabe:regulator svetlobe na terasi, zapora za veter, lesene lamele, žaluzije na terasi, stena na pergoli, zaprta pergola, zaprta stena pod nadstreškom, premikajoče lamele

Vrtni  brisoleji iz lesa, so nov izdelek iz našega programa za vrt. Izdelani so iz naravnega masivnega lesa, obenem pa ohranjajo vse lastnosti aluminijastih ali plastičnih brisolejev. Namenjeni so za senčenje in za zastiranje pogledov pred mimoidočimi, ter zaščito pred močnim soncem ali vetrom. Naši leseni vrtni brisoleji imajo širok spekter uporabe. Uporabimo jih lahko kot premično leseno steno, uporabimo jo za senčenje sten, ali pa nam služi kot kritina na pergoli, saj s premikanjem lahko dosežemo tesnjenje strešnega dela. Ta sistem je primeren tudi za izdelavo premične vrtne ograjeS premikanjem vertikalnih elementov lahko steno odpremo ali zapremo. Obenem pa lahko z namestitvijo ogledal, na horizontalne lesene elemente, izkoristimo naravno svetlobo in jo preusmerjamo na želena mesta.

Velika uporabnost sistema za senčenje nam omogoča senčenje vseh zunanjih ali notranjih površin. Premični brisole nam lahko služi (kot je prikazano v spodnjem video posnetku) tudi za preusmeritev svetlobe oziroma za osvetlitev določenih prostorov. Obenem nam brisole iz masivnega lesa služi kot zaščita pred vetrom, zato se lahko uporabi pri pergolah ali pa kot samostojna zaščita.

BRISOLEJI SO NA VOLJO LE KOT DODATNA OPREMA OZ. DEL VEČJEGA PROJEKTA.

Ker se poskušamo čim bolj približati vašim željam, izdelke proizvajamo izključno po naročilu.

Z naročilom tega izdelka pomagate ohraniti delovna mesta v slovenski industriji.

Lastna proizvodnja.

STANDARDNA OPREMA IN LASTNOSTI:
les: kot odpiranja lamel skrajno levo in skrajno desno
les: sibirski macesen
dimenzija pokončnih lamel: 250x14x3cm (v x š x d)
lepljen les
vsi robovi so kroženi
les dvojno brušen
les sušen v sušilnici na primerno vlažnost za zunanjo uporabo