Lesu dajemo življenje že

Terasa iz lesa iroko Ljubljana

Najlepše je hoditi po leseni terasi.

Terasa iz lesa iroko Ljubljana

Šifra izdelka:pI637
Možnosti uporabe:lesena terasa, lesen podest, lesen pod, lesen poden, podnice, poden iz iroka, terasa iz eksote, terasa iz eksotičnega lesa, podest iz iroka

Kaj je lepšega, kot toplina lesa na vašem vrtu? Občutek, ko se sprehodimo po leseni terasi je zares nekaj posebnega. V nas zbudi občutek prvinskosti in utrdi vez, ki jo imamo z naravo. Ta zunanji kotiček, na katerem poleti preživite veliko svojega časa, vas popelje v daljne čase, ko so naši predniki živeli v tesnem stiku z naravo. Ta stik se danes prevečkrat izgublja, saj smo vpeti v jeklo in beton. Les pa nas "iztga" iz tega nenaravnega okolja ter nas zopet popelje domov v naravo.

V Mizarstvu Hrovat se z izdelavo lesenih teras in podestov ukvarjamo že veliko let. Izkušnje so nas naučile uporabe pravilnih materialov ter primernega pritrdilnega materiala. In kar je najpomembnejše - pravilna montaža. Posledice nepravilne montaže so običajno opazne šele po nekaj letih, ko lesen podest oz. terasa ne doseže pričakovane življenjske dobe.

Naši mojstri bodo poskrbeli, da bo vaša lesena terasa na najvišje možnem nivoju, poleg tega pa vsak podest izdelamo po meri naročnika po sistemu "na ključ".

Ker se poskušamo čim bolj približati vašim željam, izdelujemo lesene podeste in terase izključno po naročilu.

Z naročilom tega izdelka pomagate ohraniti delovna mesta v slovenski industriji.

Lastna proizvodnja - les predelujemo sami!

STANDARDNA OPREMA IN LASTNOSTI:

les: tropski les iroko
kvaliteta lesa 1.a-1.-1.b
dimenzije elementov: 9x2cm
les brez sredine, zato je verjetnost nastanka razpok zmanjšana
površina oblana in dvojno brušena z granulacijo 150
podlaga: podkonstrukcija debeline 30x42 mm, iz iroka
pritrjevanje z vidnimi INOX vijaki, razmik po dogovoru
Oljenje lesa