Lesu dajemo življenje že

Prodajalec/ka Cubie bivalnih hišk

Si rojen prodajalec/ka in iščeš zgodbo s katero se lahko poistovetiš?

Prodajalec/ka Cubie bivalnih hišk

 • Se želiš pridružiti srčni ekipi na misiji, kjer ne gledaš na uro in v tebi prebudi otroka, ki bi rad ustvarjal?
 • Te zasrbijo prsti, ko odpreš e-mail in komaj čakaš, da prejeta povpraševanja spremeniš v naročilo?
 • Se ti na obrazu pokaže nasmeh, ko stranka potrdi naročilo in veš, da s tem soustvarjaš skupno vizijo?

V ekipi Mizarstva Hrovat iz Domžal iščemo "frontman-a"/"frontwoman" za prodajo vrtnih hišk Cubie in preostalih izdelkov iz našega programa: ograje, terase, pergole in urbano opremo. Smo na misiji, da Cubie hiška postane najbolj dovršena hiška na svetu. Da to dosežemo, se zavedamo, da potrebujemo kreativno in srčno ekipo, hkrati pa vsi člani ekipe svoje delo opravljamo kvalitetno in učinkovito. Delovno mesto ti je pisano na kožo, če izhajaš iz gradbeništva, arhitekture, lesarstva, projektive, kovinarstva (ali podobne dejavnosti) in seveda, če rad delaš z ljudmi. Izkušnje v prodaji so pogoj za opravljanje takšne naloge. Pogajanje je namreč del vsakdana.

V našo Cubie družino torej sprejemamo high-end performerja, ki bi se pridružil naši misiji.

Če si za akcijo, te vabim, da si prebereš spodnji zapis.

Da si lahko uspešen/a prodajalec/ka, potrebuješ naslednje spretnosti:

 • Največ kar lahko kupcu ponudiš je pristen nasmeh, iskrenost in pozitivna energija. Saj veš, lepa beseda lepo mesto najde.
 • Osredotočenost na rezultat: to delovno mesto nosi veliko odgovornost. Si prvi stik s stranko in s tvojim rezultatom skrbiš, da ima preostala ekipa kaj početi. Če te motivira vrhunski rezultat in če hkrati verjameš v vrednote podjetja, potem je velika verjetnost, da smo za skupaj :)
 • Izkušnje v prodaji. "Kdaj je pravi trenutek za telefonski klic? Ali je smiselno s tem kupcem opraviti meritve/sestanek? Ali imam realne možnosti za pridobitev tega naročila? Sem morda premalo vztrajen ali preveč vsiljiv?" Delo je lažje, če si na ta vprašanja znaš odgovarjati na podlagi preteklega znanja in izkušenj.
 • Hitrost/učinkovitost pri delu (predvsem na računalniku). Ponudbo lahko pripravljaš 5 min ali pa 3 ure. Čas, ki ga nameniš za pripravo ponudbe, sestanka ali odgovora na e-mail je tvoja odločitev. Rezultat pa je posledica tvojih odločitev. Velik del rezultata je odvisen od tega kako se organiziraš na računalniku.
 • Praktičnost: projekti so lahko zelo kompleksni ali pa zelo enostavni. Projekt lahko traja mesec dni, lahko pa eno leto. Vse to je odvisno od tebe, saj si samo ti tisti/tista, ki sprejemaš odločitve in krmariš na poti do končanega projekta. Hitreje kot uspeš projekt zaključiti, višjo dodano vrednost ustvariš. To pa je osnova za izračun plače.
 • Znanje angleškega jezika. "Plusek" dobiš, če obvladaš tudi nemški jezik.
 • Ustvarjalnost: ta pride, če si v koraku z zadnjim smernicam sodobne arhitekture in če si resnično želiš kreirati lepe ambiente na vrtovih naših kupcev. Večina izdelkov je namreč izdelana po meri.
 • Matematika: bolj kot je kompleksen projekt, bolj zahteven je izračun. Pomagamo si s ceniki v Excel, ki jih sami izpopolnjujemo, velikokrat pa je potrebno kalkulacijo individualno prilagajati. Odgovornost dobrega prodajalca je, da ponudi ceno, ki je za podjetje donosna in hkrati sprejemljiva za stranko.

Specifiko o izdelku in trgu pa te naučimo mi. Zelo dobro poznamo našo ciljno publiko in verjamem, da boš znanja, ki smo jih že pridobili hitro osvojil/a tudi ti.

 V času priprave ponudb boš potreboval/a visoko koncentracijo pri delu na računalniku, hkrati pa se veselimo tvoje pozitivne energije, ko je z osebnim stikom potrebno pridobiti naročilo ter skupaj s kupcem in ekipo uspešno izpeljati projekt.

Kaj torej izdelujemo?

V 10 letih razvoja Cubie hišk, je bilo izdelanih veliko različnih izvedenk, hkrati pa izdelujemo tudi zunanjo vrtno opremo po naročilu. Izdelke si lahko ogledaš tukaj:

Vsak izdelek ima svoje specifike in detajle. S pravim zagonom in kančkom logike jih je mogoče osvojiti v pol leta.

Lokacija dela: sedež podjetja v Domžalah, ko pa je potrebno odvzeti točne izmere pa tudi na terenu.

Vsi v Mizarstvu Hrovat stremimo k nenehnemu razvoju podjetja, saj se zavedamo, da nam to omogoča varno in svetlo prihodnost. Posledično se tudi delovni procesi nenehno spreminjajo in izpopolnjujejo. Zaradi tega bo vaše delovno mesto zelo dinamično, včasih boste priskočili na pomoč sodelavcu, včasih boste prevzemali razvojne naloge, ki niso del prodaje. Vse za to, ker vemo, da le, če delamo učinkovito lahko sebi zagotovimo poštene delovne pogoje.

V bodoče bomo nate računali tudi pri...

CUBIE hiške nenehno izpopolnjujemo na vseh področjih. Hišice postajajo bolj kompleksne in bolj dovršene, hkrati pa se povečuje tudi število naročil. Več kot bomo posamezniki doprinesli k skupnemu razvoju, bolj bomo učinkoviti in večja bo kakovost izdelka. S tem bodo boljši tudi delovni pogoji. Ti si tisti/tista, ki lahko doprineseš pri izpopolnitvi prodajnega procesa. Kot prodajalec/ka si v neposrednem stiku s trgom in prav ti najbolje čutiš kaj trg potrebuje. Pri tem vas bomo najbolj potrebovali.

Kaj cenimo?

 • Vodstvene sposobnosti: v tej točki se skriva največja priložnost. Delo z ljudmi, sledenje kazalnikom, kreiranje/optimizacija procesov v prodaji, soustvarjanje vizije... To so lastnosti, ki jih krvavo potrebujemo za dolgoročni razvoj in napredek v podjetju. In s takšnim pristopom lahko spletemo dolgoročne vezi, ki vsem omogočajo varnost in zagon.
 • Željo po rasti: prav je, da si želiš več in prav je, da za to prevzameš odgovornost. Več kot boš doprinesel/a podjetju, boljši bomo skupaj in več nam bo podjetje lahko vrnilo.
 • Delovne navade: dobiček podjetja in dolgoročnost sodelovanja sta odvisni od tvoje učinkovitosti. Zaradi današnjega hitrega tempa verjetno ne bomo našli časa, da te učimo delovnih navad. Bomo pa zelo veseli tvojega pozitivnega doprinosa, saj se vsi nenehno učimo.
 • Odprtost za spremembe in napredek: si opazil/a, da lahko določeno stvar narediš bolje, hitreje, kvalitetneje? Iskanje rešitev za optimizacijo procesov je naša stalna praksa, zato se že veselimo tvojega doprinosa.
 • Pozitiven način razmišljanja: vse je mogoče, če je želja dovolj velika. In to veš tudi ti.
 • Timsko igro: veliko zgodbo lahko naredimo le, če med seboj sodelujemo.
 • Digitalno pismenost: se veseliš uporabe sodobne tehnologije kot so aplikacije, industrijski programi, digitalni načrti in podobno? Jih znaš uporabiti na način, da ti pri delu pomagajo? Super, veselimo se dela z teboj.
 • Nastop pred kamero: snemanje vlogov, videooglasov in drugi video vsebin so del našega vsakdana. Ker sam zaradi časovne stiske ne zmorem vseh vsebin pripraviti sam, iščem soustvarjalca/ko. Videovsebino si lahko ogledaš TUKAJ.

Kaj ponujamo?

 • Pogodbo za nedoločen čas, takoj, ko ugotovimo, da smo namenjeni en drugemu :)
 • Pozitivni medsebojni odnosi: naša želja je, da v službo prihajaš z nasmehom na obrazu. Vedno smo odprti za odkrit pogovor, ob prostem času pa si vsi želimo smeha.
 • Okolje, ki omogoča, da ideje zaživijo: resnično se trudimo, da začutiš energijo v podjetju in željo po razvoju. Ne samo razvoju podjetja, ampak tudi vsakega izmed nas. Ekipa smo ljudje. Napredujemo lahko le, če je naša skupna želja in vizija dovolj močna.
 • Spodbujamo kreativnost: ne želimo biti ujeti v sistemu. To ne pomeni, da vsak od nas svobodno počne kar želi. Visoka organiziranost je naša ključna prednost. Je pa postala ravno zato, ker skupaj kreiramo poti do čim bolj učinkovitega dela. To pa nam omogoča, da kreiramo kakovostne inovativne produkte in dolgoročno izboljšujemo kakovost delovnih mest.
 • Redno in primerno plačilo za opravljeno delo: do zaposlenih in njihovih družin ravnamo odgovorno. V vseh 58 letih obstoja so zaposleni vedno prejeli plačilo za svoje delo v dogovorjenem roku. Stremimo k temu, da je dobro in učinkovito delo nagrajeno.
 • Primeren delovnik: brez dela ob nedeljah in praznikih. Delo ob sobotah je zgolj izjema. Nadurno delo je, vendar to običajno pride v sezonskem času in ko stranka dopoldan nima časa za sestanek. Sicer pa stremimo k temu, da večina delovnikov traja 8 ur. Dolgotrajno povečano količino dela pa izravnavamo s povečanjem števila zaposlenih.

Plačilo

Plačo si kreiramo skupaj. In dober rezultat si zasluži dobro plačilo. Da lahko podjetje na dolgi rok zdravo posluje in se razvija, se zavedamo, da mora vsak od nas delo opraviti po svojih najboljših močeh. In tvoja plača je odvisna od dodane vrednosti, ki jo ustvariš ter doprinosa ekipi.

Fiksni del plače: 1.800eur bruto + malica, prevoz, regres
Variabilni del plače: ob kreiranju pričakovanega rezultata bi variabilni del plače znašal med 500 € in 1200€ bruto. Ker skupaj verjamemo, da gremo lahko z rezultatom še dlje (vidimo veliko rezerv in upam, da jih boš videl/a tudi ti), sem prepričan, da lahko na dolgi rok plačilo prilagajamo rezultatu preko omenjenih meja.

Nenehno spremljamo prodajne številke, vsak mesec naredimo povzetek. Delamo za skupni cilj in zato si plačo prilagajamo glede na rezultat, ki ga ustvarjamo. Z novo tehnologijo, znanjem in osebnostno rastjo nenehno premikamo meje, verjamemo, pa da bomo s tvojim prihodom v podjetje dobili še dodatna znanja in izkušnje, ki bodo naš rezultat še izboljšali. Smo dokaz, da v tej panogi lahko ustvarimo varna delovna mesta in nadpovprečno plačilo za opravljeno delo. Da to lahko ohranimo in izboljšamo, potrebujemo tudi tvoj doprinos. Več o plačilu pa z veseljem predstavim na uvodnem srečanju.

Lep in nasmejan dan želim!

Jaka Hrovat z ekipo

Tel.: 070 550 550
e-mail: [email protected]