Lesu dajemo življenje že

menu x

Leseni osvežilci zraka

Vonj zdravja v vašem vozilu

Leseni osvežilci zraka

Šifra izdelka:pi001
Možnosti uporabe:osvežilec zraka, dišava za avto, leseni osvežilci

Opis izdelka

  • Prvi leseni bio razgradljivi osvežilec zraka za avtomobile, ki pozitivno vpliva na zdravje.
  • Osvežilec zraka je izdelan iz 100% FSC certificiranega naravnega lesa.
  • Mešanice dišav so izdelane iz 100% naravnih sestavin v kombinaciji s certificiranimi eteričnimi olji.
  • Kartonska embalaža je izdelana iz FSC certificiranega recikliranega papirja.
  • Možna dobava skupaj z lesenimi stojali, na katerih je graviran Pinodor logotip in osnovne informacije.
  • Na voljo so različne unikatne oblike osvežilcev in embalaž. Trenutna oblika in dizajn sta izdelana na podlagi tržne analizeizvedene v Sloveniji.
  • Izdelano v naši lastni proizvodnji v Sloveniji.

Opis vonjev

Relax

Mešanica eteričnih olj mete, limonske trave, sivke, pomaranče in mentola. Vdihovanje odpira dihalne poti, pomaga pri slabosti, vrtoglavici in glavobolu, hkrati pa zvišuje miselno koncentracijo. Prostor razkužuje ter iz njega odpravlja neprijetne vonjave. Redna uporaba dolgoročno deluje proti stresu in depresiji, uravnava delovanje telesa in krepi imunski sistem. Sprostite se, odmislite vsakodnevne skrbi in uživajte v izbrani kombinaciji magičnih vonjav!

Energy

Mešanica eteričnih olj evkalipta, pomaranče in pačulija. Kombinacija deluje izrazito protibolečinsko in protivnetno, spodbuja izkašljevanje, blaži kašelj in pospešuje izločanje sluzi iz dihalnih poti, hkrati pa poživlja in krepi telesno odpornost. Pozabite na vsakodnevne tegobe, zadihajte in uživajte vsak trenutek vašega življenja! Ostanite zdravi, aktivni in polni energije!

Balance

Mešanica eteričnih olj limone in verbene. Pomaga pri potrtosti in depresiji ter koristi pri težavah s prebavili in dihalnimi potmi. Učinkovito deluje pri zaprtosti, žolčnih in ledvičnih kamnih, znižuje povišano temperaturo. Deluje antirevmatično, krepi žile, niža krvni pritisk in spodbuja želodec. Kombinacija zvišuje koncentracijo, spodbuja smeh in pripomore k dobremu počutju. Odločite se za uravnotežen življenjski stil z veliko veselja in dobre volje! To je tisto, kar potrebujete.

Ker se poskušamo čim bolj približati vašim željam, izdelke proizvajamo izključno po naročilu.

Z naročilom tega izdelka pomagate ohraniti delovna mesta v slovenski industriji.

Lastna proizvodnja.