Lesu dajemo življenje že

menu x

Krka – smreka/macesen

Lahko bi rekli, da je klasična miza. Ampak ne - to je kvalitetna miza.

Krka – smreka/macesen

Šifra izdelka:S554
Možnosti uporabe:leseni stol za teraso, lesen stol za vrt, vrtni stol vrtna garnitura, vrtna garnitura iz masive, lesena vrtna garnitura, garnitura za gostilno, miza za gostilno, gostilniška miza, gostilniška garnitura iz lesa, miza za v lokal, garnitura za lokal, ...

Večkrat smo zasledili povpraševanja po "klasičnih" mizah in stolih za zunaj, vendar nekako ni bilo pravih rešitev, ki bi združile trdnostenostavnostlep izgled in seveda predvsem trajnost. Lotili smo se tega problema in našli ustrezno rešitev, ki bo po našem mnenju zadovoljila številne kupce v Sloveniji in v tujini. Izdelali smo mizo, ki je po izgledu iz masivnega lesa, vendar podroben ogled vrtne mize razkrije, da se pod lesom skriva kovinsko ogrodje, ki zagotavlja veliko trdnost. Problem tovrstnih miz iz masivnega lesa pri zunanji uporabi je trdnost nog. Ta problem je sedaj trajno rešen.

Pri izdelavi stola smo se potrudili - tako kot pri vseh naših vrtnih garniturah - da je sedenje kar se da udobno in neutrudljivo. Konstrukcija je izdelana iz masivnega lesa in trdno spojena z vijaki in lepljena s posebnimi lepili.

Ponudili smo možnost izbire materiala in sicer med klasičnim smrekovin lesom, ki ga lahko impregniramo s potapljanjem, na izbiro pa vam nudimo tudi izdelavo iz sibirskega macesna, ki je bolj trajen les in ne potrebuje nobene zaščite. Les pa sčasoma posivi.

Možna dobava tudi posameznih stolov brez mize.

Skrbno izbrani materiali posebej za vrtne garniture.

Z naročilom tega izdelka pomagate ohraniti delovna mesta v slovenski industriji.

Lastna proizvodnja.

STANDARDNA OPREMA IN LASTNOSTI:
Dimenzije mize:
višina: 74 cm
širina: 86 cm
dolžina: po naročilu kupca
Dimenzije stola:
višina: 45 cm
širina: 46 cm