Lesu dajemo življenje že

menu x

BRUNARICE-LV.SI

Z nami vaša sanjska vrtna hiška postane realnost

BRUNARICE-LV.SI

Šifra izdelka:/
Možnosti uporabe:vrtna lopa, vrtna uta, vrtna zunanja savna, vrtna soba, vrtna garaža za avto, vrtna garaža za motor, vrtni fitnes, vrtna soba...
Na spletni strani Brunarice-LV.si si lahko ogledate največjo ponudbo tipskih lesenih hiš in brunaric. V naši ponudbi najdete preko 400 različnih tipskih dizajnov, pri vsaki brunarici pa so na voljo različne debeline stene. Garantiramo najširšo ponudbo in najboljše razmerje med kakovostjo in ceno! Materiali ki jih uporabljamo so certificirani s FSC  certifikatom, ki zagotavlja dobavo lesa le iz dobro vzdrževanih gozdov.

Preverite naše tipske brunarice na -> http://www.brunarice-lv.si/

Brunarice so izdelane iz smreke, sibirskega bora ali sibirskega macesna, po uporabnosti pa se ločijo na: vrtne lope, vrtne ute, lesene garaže, lesene pisarne, vikend hiše in stanovanjske hiše. Brunarice so razvrščene po kategorijah. Vsaka kategorija predstavlja drugačen stil oz. drugačen dizajn. Tako lahko dosežemo dovolj širok izbor, ki bo zadovoljil vsakega kupca. Na voljo so klasični in rustikalni dizajni brunaric, ki se jih uporablja že desetletja. Tu se postavimo tik ob bok naši neposredni konkurenci, ki je na slovenskem trgu dejavna že dlje časa. Ponujamo pa tudi moderne in futuristične brunarice in lesene hiške, ki s svojim dizajnom popolnoma izstopajo. Tako lahko v naši ponudbi najdete tudi vrtno uto ali garažo, ki se bo podala k vaši novi stanovanjski hiši ali vikendu.

Ker se poskušamo čim bolj približati vašim željam, izdelujemo vrtne lope tudi po naročilu.

Z naročilom tega izdelka pomagate ohraniti delovna mesta v slovenski industriji.

Lastna proizvodnja: izdelek je zaščiten na Uradu za intelektualno lastnino.