Lesu dajemo življenje že

menu x

Barvanje lesenih izdelkov z Airless sistemom

Nudimo vam barvanje lesenih površih s premazi različnih proizvajalcev.

Barvanje lesenih izdelkov z Airless sistemom

Šifra izdelka:ba724
Možnosti uporabe:barvanje lesa, barvanje ploskovnih površin, barvanje desk, barvan les, zaščita lesa

Lesene izdelke lahko zaščitimo z lazurnimi premazi, ki podaljšajo življenjsko dobo lesa. Na barvni karti so vidni odtenki, ki so na voljo, v kolikor se odločite za barvno na vodni osnovi. Lazura ima dober oprijem tudi, če je les že predhodno impregniran. Lazurni premaz doseže določen nivo vodoodbojnosti in spremeni barvni odtenek deske.

OPOMBA: Barvanje izvajamo na izdelkih iz naše proizvodnje. V kolikor potrebujete barvanje lastnega materiala (ki ni proizveden pri nas), velja minimalna količina 200m2.

Lastnosti:
barvanje lesenih površin z novim airless sistemom
kvaliteten nanos
hitra izdelava
konkurenčna cena barvanja lesenih površin
izbirate lahko med različnimi proizvajalci barv in veliko barvnimi odtenki
NAPRAVA, KI JO UPORABLJAMO ZA BARVANJE:
Pištola Project 115 za airless barvanje
Project 115 prenosljiv paint sistem kaže svoje prednosti predvsem v hitrem in kvalitetnem nanašanju barve na površino. Pištola je uporabna za več vrst premazov: premazi na vodni osnovi, lahko se lakira s popularnimi laki, glazurami in celo z emulzijo, uporabljamo lahko tudi barve za notranje zidove, izjema so fasadne barve.

Kaj sploh je airless sistem?
To je tehnika brizganja barve brez dodajanja stisnjenega zraka. Barva se razpšri zaradi tlaka, ki znaša 125 do 250 barov, in stiska lak skozi šobo, premera 0,3 do 0,5 mm, tako da nastane meglica laka.

Tehnični podatki:
Poraba elektrike 625 W–230 V 50 Hz
Pretok 0.8 l/min.
Največji pritisk 190 bar
Prostornina rezervoarja 9.5 l
Dolžina cevi 7.5 m
Za kaj se uporablja?
Project 115 paint sprej sistem je idealen za nanašanje barve na notranje zidove, lesene ograje, lesene garažne vrata, lesena polkna, vrata, poletne hišice, pohištvo in še veliko več.

Katere so prednosti airless sistema?
Zaradi visokega tlaka delci barve letijo direktno na površino obdelovanca, zrak pa se od te površine ne odbija. Ker je to brezzračno nanašanje, v curku ne nastajajo zračni vrtinci
Uporablja se barve z večjim deležem suhe snovi in ustrezne viskoznosti, zato je količina topil v barvah nižja ter posledično na poti med šobo in obdelovancem izhlapi manj topil.
Brizgalni curek lahko bolj natančno nastavimo in usmerimo, s čimer prihranimo barvo.
Pri brizganju vročih barv lahko tlak znižamo na 40 barov in tako prihranimo še več barve.