Vroči vrelci Islandije, kar na vašem vrtu!

  • 25 februarja, 2019
  • Domen

Vsi ljudje se radi sproščamo in uživamo v razvajanju. In kaj je boljšega, kot celodnevno namakanje v jacuzziju? Marsikdo bi rekel, da nič. A temu ni tako, saj je vroča kad veliko boljša in predvsem okolju prijaznejša. Razlogov za to je ogromno.

Prvi razlog, je bolj tehnične narave in se nanaša na same materiale, iz katerih so narejeni jacuzziji. Od daleč se vidi, da so to umetni materiali, ki vašemu vrtu estetsko ne pripomorejo veliko. Že res, da se mnoge izmed njih, da obleči v les in s tem dobijo bolj naravni izgled, vendar to, vseeno ni to. Za nekoga, ki si želi pristnega stika z naravo, jacuzzi ne predstavlja rešitve. Medtem, ko je vroča kad čisto druga pesem.

Narejena je iz naravnih lesenih materialov, ki v človeku zbudijo prvinski občutek povezanosti z naravo in eno s svetom. Predstavljajte si, da je zunaj mraz in povsod leži sneg. Na vašem vrtu, pa stoji lesena kad z vročo vodo, ki ima ravno pravšnjo temperaturo, da vas pogreje. Usedete se vanjo in zaprete oči…

Kar naenkrat ste sredi Islandije, potopljeni v enega izmed mnogih vročih vrelcev. Okoli vas je neokrnjena narava, v vas pa se naseli čisti mir in spokojnost. Le kdo si ne želi tega, še posebno v modernih časih, ko je prosti čas postal oddaljeni spomin.

In ravno pomanjkanje časa, je glavni razlog za nenehna trenja, ki se pojavljajo v vedno več partnerskih zvezah. Tempo življenja nas sili, da delamo cel dan in zaradi tega trpijo naše in vaše boljše polovice. Lepe turistične destinacije so postale natrpane s turisti in oddih v toplicah ni več sprostitev, temveč deljenje bazena, savne in vsega drugega, še s 100 drugimi ljudmi. Nič kaj privlačno.

Sedaj, pa se ponovno vrnimo na Islandijo, kjer se poleg vas, v toplem vrelcu greje, vaša boljša polovica. Skupaj se sproščata v naravi, tketa spomine in utrjujeta vašo zvezo. In za to izkušnjo ni potreben fizični izlet v državo, temveč le naravna vroča kad v zavetju in intimi vašega vrta. Najbolje od vsega, pa je dejstvo, da ste vi tisti, ki določate ambient v katerem se boste sproščali. Lahko je to že omenjena Islandija, ob pomoči sveč in zvoka glasbe, postane romantična večerja pod zvezdami. Za samske pa je to lahko kraj, kjer v miru razmišljate in zopet najdete stik s samim sabo in morda se vam ravno v vaši vroči kadi, porodi nova podjetniška ideja, zamisel za knjigo itn.

Vsekakor, vroča kad nima omejitev. Je vaš zasebni raj na zemlji, ki zagotavlja uživanje v vseh letnih časih in nudi sproščanje in pristen stik z naravo in predvsem s samim sabo.