Savnanje, na dosegu roke

  • 25 februarja, 2019
  • Domen

Vrtna savna v Kranjski Gori spredaj

Vsakdo izmed nas, je že uporabljal savno. Večinoma si to razvajanje privoščimo, ko gremo na počitnice v toplice. Je ena izmed najbolj prijetnih in zdravih oblik razvajanja. Kaj pa, če bi to imeli kar na domačem vrtu? Nič več voženj v toplice, nič več deljenja savne z drugimi, le vi in savna. Pet korakov iz hiše in že ste v vašem zasebnem raju na zemlji. Nič več razvajanja le enkrat letno in plačevanja visokih stroškov rezervacij toplic. Z domačo savno se boste lahko savnali vsak dan. Popravilo se bo vaše počutje in veliko bolj boste sproščeni.

Tudi zdravje vam bo hvaležno. Znanstveniki že dalj časa govorijo o zdravilnih učinkih savne. Blagodejno vplivajo na artritis, zmanjšujejo mišične krče, pomagajo pri glavobolih, zmanjšujejo otekline, blagodejno vplivajo na bolečine po zlomih in zvinih in so odličen način, če želimo izgubit kilogram ali dva. Preko znojenja,  iz telesa izločamo toksične in škodljive produkte. Telo s savnanjem pridobi večjo toleranco na mraz in sposobnost hitrejšega ogrevanja, kar je odlično za tiste, ki imajo pozimi vedno mrzla stopala in roke. Savna vas reši tega problema. Vidimo da savna, poleg sproščanja, predstavlja lasten zdravilni center kar na domačem vrtu. Domače savne so lahko vseh možnih oblik. Od oblike soda, do bolj klasičnih.

Vrtna savna v Kranjski Gori znotraj

Unikatna oblika soda, bo estetsko dopolnjevala vrt in pritegnila radovedne poglede. A brez skrbi, vi boste varno skriti v notranjosti, kjer boste pozabili na svet okoli sebe. Vrtne savne so tudi zelo praktične, saj so premične in predvsem so povsem, iz naravnih materialov. Pristen smrekov les vas popelje v naravo, kjer objem toplote, razvaja vaše telo in mu daje zaslužen počitek po napornem dnevu. Vsi si to zaslužimo, prav vsak dan, saj težek in naporen ritem, izčrpava telo, kar pusti dolgotrajne posledice.

Plapolanje ognja poskrbi za romantično vzdušje in v savno, lahko brez skrbi pripeljete svojo partnerico/partnerja, na razvajanje in tkanje novih spominov. Kaj je boljšega, kot to, da se v mrzlih zimskih večerih,  po dobri večerji vi in vaša boljša polovica odpravite v objem savne, kjer pozabite na mraz in veter, ki vijeta zunaj. In kdo je rekel, da se savne uporablja samo v zimskem času? Primerne so tudi poleti, saj se mora telo sproščati skozi celo leto in le ob redni uporabi, boste dosegli optimalno zdravje in vaše telo bo čisto.

praktičnostjouporabnostjo in estetskostjo, domače savne prepričajo še tako zahtevnega uporabnika in v prihodnosti bo to nepogrešljiv del vsakega vrta.